Hachubby (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Hachubby este o personalitate coreeană Twitch și o rețea de socializare. Ea a transmis în flux evenimente, cum ar fi nunta prietenei sale, și s-a angajat în interviuri cu oameni din fluxurile ei. A început să se stabilească pe Twitch în 2018. A devenit cea mai vizionată streamer de sex feminin care i-a adus peste 260.000 de abonați într-un interval de timp rapid. Ea a renunțat la concurență de la niște streamere feminine notabile. Mai mult, a câștigat peste 130.000 de abonați pentru canalul ei YouTube HAchubby TV. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Înălțime și greutate Hachubby

Cât de înalt este Hachubby? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-37 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Hachubby Age

Câți ani are Hachubby? S-a născut la 30 noiembrie 1989 în Statele Unite. Are 30 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele ei adevărat nu este cunoscut. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Coreea de Sud. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

HachubbyWiki / Bio
Nume realHachubby
PoreclăHachubby
Faimos caTwitch Star, Youtuber,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere30 noiembrie 1989
Locul naşteriiCoreea de Sud
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitatecoreeană
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Prietenul Hachubby

Cine este iubitul lui Hachubby? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale.

Citește și: Zoie Burgher (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Hachubby Net Worth

Care este valoarea netă a lui Hachubby? Și-a început canalul Twitch în 2017. Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi. Mai mult, ea primește o mulțime de critici de-a lungul rețelelor de socializare, o mulțime de oameni au apreciat priveliștea din culise a ceea ce este nevoie pentru a-și conduce afacerea de streaming cu normă întreagă. Mulți spectatori au spus că au câștigat o nouă apreciere pentru ceea ce face Hachubby.

Fapte Hachubby

 1. Hachubby postează videoclipuri de reacție la cel mai bun canal de pe YouTube.
 2. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 3. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 4. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 5. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
 6. A fost pe Twitch doar de puțin peste un an și a devenit rapid unul dintre cele mai populare streamere Just Chatting de pe platformă.
 7. După ce impresiile sale despre Dr. Disrespect au devenit virale, telespectatorii au început să se acorde emisiunilor obișnuite ale HaChubby.
 8. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 9. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 10. A câștigat popularitate prin intermediul canalului ei Twitch, numit @Hachubby.
 11. Coreeana s-a alăturat Twitch în 2018 și canalul ei, care s-a concentrat în mare parte pe categoria Just Chatting.
 12. De asemenea, ea conduce un canal YouTube numit „Hachubby”.

Citește și: Trihex (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte