Gwyneth Paltrow (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Etnie, Familie, Fapte

Gwyneth Paltrow este o cunoscută actriță, femeie de afaceri și autoră americană. Ea s-a ridicat la stele pentru munca sa în filme precum Seven (1995), Emma (1996), Sliding Doors (1998) și A Perfect Murder (1998). A primit numeroase premii pentru munca ei, inclusiv un premiu al Academiei, un Glob de Aur și un Primetime Emmy Award. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă a lui Gwyneth Paltrow și multe altele despre ea.

Gwyneth Paltrow Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Gwyneth Paltrow? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau 1,75 m sau 175 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Este și o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Gwyneth Paltrow Măsurători ale corpului

Gwyneth Paltrow pare să fumeze fierbinte când a pozat pentru orice fotografie. Actrița și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce a oferit niște înfățișări fierbinți pentru cameră. Mai mult, ea și-a aruncat în mod regulat curbele în timp ce se relaxa în aer liber. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Gwyneth Paltrow Age

Câți ani are Gwyneth Paltrow? Ziua ei de naștere cade pe 27 septembrie 1972. În prezent, are 48 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Los Angeles, CA.

Gwyneth Paltrow Etnie

Care este etnia lui Gwyneth Paltrow? Tatăl lui Paltrow era evreu, în timp ce mama ei provine dintr-un mediu creștin. A fost crescută sărbătorind „sărbătorile atât evreiești, cât și cele creștine”. Familia evreiască a lui Ashkenazi a tatălui ei a emigrat din Belarus și Polonia, în timp ce mama ei are ascendențe din Pennsylvania (germană) și unele strămoși irlandezi și englezi. Mai mult, Gwyneth Paltrow aparține etniei mixte.

Citește și: Camila Mendes (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Gwyneth Paltrow Soț

Cine este soțul lui Gwyneth Paltrow? Este căsătorită cu Chris Martin de la Coldplay în decembrie 2003. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu copii. Au o fiică pe nume Apple care s-a născut în mai 2004 și un fiu pe nume Moses doi ani mai târziu. În martie 2014, cuplul s-a separat. Mai târziu, a legat nodul cu scriitorul TV Brad Falchuk în 2018.

Gwyneth Paltrow Bio & Family

Gwyneth Kate Paltrow se numește mama Blythe Danner, care este, de asemenea, actriță și tată pe nume Bruce Paltrow, care este producător-regizor de film. Are și frați. Are un frate mai mic pe nume, Jake, care este regizor și scenarist. Conform calificărilor sale educaționale, ea este bine educată.

Citește și: Sarah Snook (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Gwyneth Paltrow Net Worth

Care este valoarea netă a lui Gwyneth Paltrow? Paltrow a fost chipul parfumului Pleasures al Estée Lauder. Ea este, de asemenea, chipul brandului american de modă Coach, proprietar al unei companii de stil de viață, Goop, și autor al mai multor cărți de bucate. Ca și în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 150 de milioane de dolari (USD).

Gwyneth Paltrow Carieră

Gwyneth Paltrow a călătorit în Spania la vârsta de 15 ani pentru a învăța spaniola și a studiat antropologia la UCSB înainte de a renunța la actorie. A jucat-o pe iubita lui Brad Pitt în filmul din 1995 Seven și a purtat un costum gras pentru rolul ei din Shallow Hal.

Gwyneth Paltrow Fapte

  1. Paltrow este ambasadorul artistului Salvați Copiii.
  2. În septembrie 2008, Paltrow a lansat buletinul informativ săptămânal Goop.
  3. La vârsta de 24 de ani, Paltrow era logodit cu actorul Brad Pitt.
  4. Paltrow l-a cunoscut pe Chris Martin, al trupei britanice Coldplay, în culise la trei săptămâni după moartea tatălui ei, Bruce Paltrow, în 2002.
  5. A suferit de depresie postpartum după nașterea fiului său din 2006.
  6. Este activă pe platformele de socializare și are milioane de adepți acolo.
  7. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  8. În 2014, Paltrow a început să se întâlnească cu producătorul Brad Falchuk, pe care l-a cunoscut în platoul lui Glee în 2010.
  9. Ea și Martin se despărțiseră după zece ani de căsătorie.
  10. În 2004, Paltrow a practicat terapia cupping, participând la o premieră de film cu vânătăi pe spate.

Citește și: Emma Roberts (Actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Bebeluș, Vârstă, Iubit, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte