Madeline Slattery (Jurnalist) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Valoare netă, Întâlniri, Familie, Fapte

Madeline Slattery este o jurnalistă australiană și o personalitate TV. În prezent, lucrează pentru The Nine Network’s Channel 9. Și-a finalizat studiile în jurnalism de difuzare de la Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT). Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubit, aventură, întâlnire, măsurători ale corpului, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre Madeline Slattery.

Înălțimea și greutatea Madeline Slattery

Cât de înaltă este Madeline Slattery? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt 36-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 35 C.

Madeline Slattery Bio, vârstă și familie

Câți ani are Madeline Slattery? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea australiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Madeline Slattery Education

Madeline Slattery a participat la Colegiul Our Lady of Sion, o școală catolică pentru fete, situată în Box Hill, Melbourne. A absolvit în 2008. Ulterior, a urmat Institutul Tehnologic Royal Melbourne (RMIT), unde a studiat jurnalismul de difuzare.

Citește și: Geneive Abdo (jurnalist) Valoare netă, soț, vârstă, înălțime, greutate, biografie, wiki, carieră, fapte

Wiki Madeline Slattery

Madeline SlatteryWiki / Bio
Nume realMadeline Slattery
PoreclăMadeline
Faimos caJurnalist
Vârstă27 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului35 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulNecăsătorit
Valoarea netă200 K USD (USD)

Madeline Slattery Întâlniri, afaceri și iubit

Cine este iubitul lui Madeline Slattery? Nu s-a căsătorit încă și nu are soț până acum. Madeline Slattery este foarte secretă cu privire la viața ei personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața ei de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la iubitul ei. De asemenea, nu există nicio informație cu privire la viața ei de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața ei personală, nu este clar dacă este singură sau într-o relație.

Citește și: Akilah Johnson (jurnalist) Bio, Wiki, Valoare netă, vârstă, înălțime, greutate, iubit, familie, fapte

Madeline Slattery Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Madeline Slattery? Din ianuarie 2014, Madeline lucrează pentru Nine Network Australia’s Channel 9. Din decembrie 2011 până în ianuarie 2014, a lucrat pentru rețeaua media Southern Cross Austereo în calitate de jurnalist. Valoarea sa netă este estimată la peste 200 K USD (USD).

Fapte Madeline Slattery

  1. Madeline Slattery are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Istoria familiei ei nu este cunoscută. Deci nu sunt cunoscute detalii despre părinții, familiile și prietenii ei.
  4. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.
  5. Are și frați.
  6. Doar se știe că are o soră mai mică al cărei nume este Eloise Slattery.

Citește și: Joss Fong (Jurnalist) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found