Malu Trevejo (Singer) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Fapte

Malu Trevejo este un cântăreț german popular, dansator și personalitate social-media. Ea a lansat primul său single, „Luna Llena”, în septembrie 2017. Videoclipul melodiei a fost vizionat de peste 100 de milioane de ori pe YouTube. Ea a devenit proeminentă ca artistă de sincronizare a buzelor pe ‘Musical.ly, unde este„ muzer ”încoronat și are peste un milion de adepți. De asemenea, este populară pe ‘Instagram.’ A compus trei melodii originale, toate lansate în 2017. Videoclipurile melodiilor sunt disponibile pe canalul ‘YouTube’ al Selinei. Selina a apărut, de asemenea, în campanii de aprobare pentru mai multe mărci populare. A cântat mai multe melodii în duet cu vedete populare din social media. Primul ei EP Una Vez Más a fost lansat în 2019. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubit, măsurători corporale, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre ea.

Malu Trevejo Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înalt este Malu Trevejo? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Malu Trevejo Age

Câți ani are Malu Trevejo? Ziua ei de naștere cade pe 15 octombrie 2002. Are 18 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Havana, Cuba.

Familia Malu Trevejo

Numele real al lui Malu Trevejo este Maria Luisa Trevejo. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Mama ei a apărut într-un flux live de Instagram alături de ea în martie 2017. În ceea ce privește educația, este bine educată.

Citește și: Abby Roberts (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Malu Trevejo Wikipedia

Malu TrevejoWiki / Bio
Nume realMalu Trevejo
PoreclăMalu
Faimos caCântăreață, Social Media Star
Vârstă18 ani
Zi de nastere15 octombrie 2002
Locul naşteriiHavana, Cuba
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-39 inch.
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Prietenul lui Malu Trevejo

Cine este iubitul lui Malu Trevejo? Vedeta și superba vedetă Instagram, Malu Trevejo, este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea s-a întâlnit cu Danny Alfonso și Jaden Delarosa.

Citește și: Sheri Easterling (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Soț, Fapte

Malu Trevejo Net Worth

Care este valoarea netă a lui Malu Trevejo? Are milioane de adepți pe Instagram. Ea și-a lansat a doua melodie, „En Mi Mente”, în decembrie 2017. În 2018, ea și HRVY au colaborat la single-ul „Hasta Luego”. Valoarea sa netă este estimată la peste 300.000 USD (USD).

Cariera lui Malu Trevejo

Malu Trevejo, de la o vârstă fragedă, a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență.

Fapte Malu Trevejo

  1. Malu Trevejo are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  3. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Citește și: Josh Richards (TikTok Star) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte