Bobby Lee (Actor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Soție, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Bobby Lee este un cunoscut actor, comedian și podcaster coreean american. Este cunoscut mai ales pentru schițele sale memorabile din serialul de comedie MadTV din 2001 până în 2009. A început un podcast săptămânal intitulat TigerBelly și are în prezent peste 472.000 de abonați și peste 87 de milioane de vizionări pe YouTube. Părinții coreeni americani ai lui Lee dețineau magazine de îmbrăcăminte atât în ​​Escondido, cât și în Encinitas, California. În plus, Lee a jucat împreună în serialul serial de comedie ABC Splitting Up Together alături de Jenna Fischer și Oliver Hudson. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, prietena, soția, familia, valoarea netă, cariera lui Bobby Lee și multe altele despre el!

Bobby Lee Înălțime și greutate

Cât de înalt este Bobby Lee? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 66 kg sau 138 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Bobby Lee Age

Câți ani are Bobby Lee? Ziua lui de naștere cade pe 17 septembrie 1971. În prezent, are 49 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în San Diego, CA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Soția lui Bobby Lee

Cine este soția lui Bobby Lee? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Brady Noon (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Bobby LeeWiki / Bio
Nume realRobert Young Lee Jr.
PoreclăBobby Lee
Faimos caActor
Vârstă49 de ani
Zi de nastere17 septembrie 1971
Locul naşteriiSan Diego, CA
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaprox.66 Kg (138 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 46-34-40 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
IubitaSingur
Soția / soțiaN / A
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Bobby Lee Net Worth

Care este valoarea netă a lui Bobby Lee? Actorul este principala sa sursă de venit. A avut un rol principal în Animal Practice (2012) al NBC. A început să facă comedie amatorică la Comedy Store din San Diego. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,5 milioane USD (USD).

Citește și: Cody Fern (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Naționalitate: 10 fapte despre el

Familia Bobby Lee

Bobby Lee s-a născut Robert Young Lee, Jr. în județul San Diego, California, din părinții Jeanie și Robert Lee. El și fratele său mai mic au crescut în Poway, California. Lee a urmat școala elementară Painted Rock.

Bobby Lee Carieră

Bobby Lee a lucrat diverse locuri de muncă la cafenele și restaurante înainte de a începe o carieră în comedie. El a decis să încerce să se ridice în timpul uneia dintre nopțile lor de amatori. Se știe că Lee își include familia în unele dintre lucrările sale; fratele său mai mic a apărut în mai multe roluri care nu vorbesc pe MADtv. În 2013, a găzduit cel de-al 9-lea concert de beneficii pentru fondul MusiCares MAP în 2013. În 2020, Lee a început să găzduiască podcast-ul Bad Friends împreună cu Andrew Santino.

Fapte Bobby Lee

  1. Bobby Lee este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  2. Lee a recunoscut în mai multe interviuri că părinții săi sperau că va continua cu afacerea familiei.
  3. Se știe că Lee își include familia în unele dintre lucrările sale.
  4. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  5. Este foarte apropiat de familie și frați și în prezent este alături de ei în Los Angeles.

Citește și: Diego Velazquez (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found