Hazel Moore Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte

Hazel Moore, o tânără din SUA, se descurcă bine atât în ​​lumea dansului, cât și în cea a social media. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul său excepțional de modelare, vedeta Instagram Hazel Moore impresionează, de asemenea, lumea cu videoclipurile sale amuzante și creative de pe TikTok și alte platforme de socializare. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, relația, întâlnirea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Hazel Moore Age

Câți ani are Hazel Moore? Ziua ei de naștere cade pe 27 iulie 1998. Are 22 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Hazel Moore Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Hazel Moore? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Hazel-Moore-vârstă

Citește și: Lisa Mantler (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Hazel Moore Întâlniri, afaceri și iubit

Cine este iubitul lui Hazel Moore? Hot și superba vedetă Instagram, Hazel Moore, nu are legături romantice cu nimeni în aceste momente. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este dezvăluită de ea.

Wiki Hazel Moore

Hazel MooreWiki / Bio
Nume realHazel Moore
PoreclăCăprui
Faimos caSocial Media Star
Vârstă22 de ani
Zi de nastere27 iulie 1998
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 100.000 $ (USD)

Citește și: Justin Blake (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Hazel Moore Career & Net Worth

Care este valoarea netă a lui Hazel Moore? La o vârstă fragedă, Hazel Moore a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 100.000 USD (USD).

Hazel-Moore-fapte

Fapte Hazel Moore

  1. Hazel Moore are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. A câștigat mai mult de 129 de adepți K + pe Instagram.
  4. Contul ei de Instagram este supraîncărcat cu imaginile ei fierbinți și fierbinți.
  5. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  6. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  7. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Jasmine Lotus (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found