Dr. Nicole Saphier (radiolog) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Familie, Valoare netă, Fapte

Nicole Saphier este o cunoscută radiologă americană cu sediul în Statele Unite. Este, de asemenea, directorul de imagini mamare la Memorial Sloan Kettering (MSK) Monmouth, New Jersey. Este bine cunoscută pentru farmecul și personalitatea ei amabilă. Ea este, de asemenea, pentru a-și furniza expertiza medicală în calitate de colaborator la Fox News, Fox Business și MSNBC. Pe lângă aceasta, ea este și autoră. Ea a scris cea mai bine vândută carte națională Make America Healthy Again: How Bad Behavior and Big Government Caused a Trillion Dollar Dollar. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Sophie Mudd.

Dr. Nicole Saphier Înălțime și greutate

Cât de înaltă este dr. Nicole Saphier? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-29-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Dr. Nicole Saphier Age

Câți ani are dr. Nicole Saphier? Ziua ei de naștere cade pe 26 ianuarie 1982. Are 38 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite.

Familia Dr Nicole Saphier

Numele tatălui și mamei doctorului Nicole Saphier nu sunt cunoscute. La fel, tatăl ei a fost avocat, iar mama ei, consilier autorizat, care a lucrat cu copiii care au fost victime ale abuzurilor și bolilor mintale. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Taylor Lorenz (jurnalist) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Dr. Nicole Saphier Wiki

Dr. Nicole SaphierWiki / Bio
Nume realDr. Nicole Saphier
PoreclăNicole
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă38 de ani
Zi de nastere26 ianuarie 1982
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-29-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii2
Soț / SoțieDr. Paul Saphier
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Dr Nicole Saphier Soț

Cine este soțul doctorului Nicole Saphier? Este căsătorită cu dr. Paul Saphier, neurochirurg endovascular, pe care l-a cunoscut la școala de medicină; au doi fii împreună. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut.

Citește și: Diletta Leotta (Jurnalist) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Dr Nicole Saphier Net Worth

Care este valoarea netă a dr. Nicole Saphier? A fost selectată ca Top Radiologist of the Year de către Asociația Internațională a Profesioniștilor de Top, în 2019. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Dr Nicole Saphier Fapte

  1. Dr. Saphier este diplomat al Consiliului American de Radiologie.
  2. Este membru al Comitetului consultativ al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) privind cancerul de sân la femeile tinere.
  3. În prezent, ea locuiește în New Jersey.
  4. Ea face parte din comitetele executive și legislative ale Societății Radiologice din New Jersey și de pe Morris Township Board of Health.
  5. De asemenea, face parte din comitetul consultativ al Departamentului de Sănătate din New Jersey și al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.

Citește și: Brittney Shipp (Jurnalist) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte