Bruna Marquezine (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Bruna Marquezine este o actriță braziliană. Ea a susținut rolul celebru pentru rolul ei din telenovela braziliană din 2003, „Women In Love”. Ea a început să lucreze la televizor în copilărie. A interpretat-o ​​pe Roseli în Breaking Through, regizat de John Swetnam și produs de Uri Singer. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare. Ea a acumulat peste 34 de milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Bruna Marquezine Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Bruna Marquezine? Ea se află la o înălțime de 5 ft 10 în înălțime sau 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 60 kg sau 132 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Brunei Marquezine? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-42 inch. Poartă o cupă de sutien de 36 C. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și păreau dornici să-și exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Bruna Marquezine Age

Câți ani are Bruna Marquezine? Ziua ei de naștere cade pe 4 august 1995. Are 25 de ani. Deține naționalitatea braziliană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Rio de Janeiro, Brazilia. Numele tatălui său este Telmo și mama pe nume Neide. Are și frați. Are o soră pe nume Luana. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Maui Chapman (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Bruna Marquezine Wiki

Bruna MarquezineWiki / Bio
Nume realBruna Reis Maia
PoreclăBruna Marquezine
Faimos caModel
Vârstă25 de ani
Zi de nastere4 august 1995
Locul naşteriiRio de Janeiro, Brazilia
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitatebrazilian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-42 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleNeymar

(Fotbalist)

SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Bruna Marquezine Boyfriend

Cine este iubitul lui Bruna Marquezine? A fost legată în mod romantic de legenda fotbalului Neymar din 2013. Mai mult, Neymar are un fiu, Davi Lucca, născut la 13 august 2011, cu fosta iubită Carolina Dantas. Are o relație de frate foarte strânsă cu sora lui Rafaella Beckran, de asemenea.

Citește și: India Reynolds (Model) Vârstă, Înălțime, Greutate, Bio, Prieten, Afaceri, Wiki, Măsurători ale corpului, Fapte

Bruna Marquezine Net Worth

Care este valoarea netă a Brunei Marquezine? Modelarea este principala sa sursă de venit. A debutat ca actor în filmul din 2003 Xuxa So Para Baixinhos 3. A apărut în peste 200 de episoade din serialul Mulheres Apaixonadas. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Fapte Bruna Marquezine

  1. Bruna Marquezine și-a început cariera de la o vârstă fragedă.
  2. Obișnuia să cânte în reclame și videoclipuri cu prezentatorul Xuxa.
  3. Ea și-a făcut prima apariție într-un program: Gente Inocente la acea vreme, prezentat de Márcio Garcia.
  4. Debutul ei în actorie a venit în 2003 în Mulheres Apaixonadas de Manoel Carlos, unde a devenit cunoscută pentru rolul lui Salette.
  5. În 2010, a participat la romanul Araguaia (telenovela) ca profesor Teresinha.
  6. În 2011, a participat la Aquele Beijo jucând un rol major, Miss Belezinha.
  7. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.
  8. Are un fan uriaș care urmărește sub contul ei de Instagram.

Citește și: Heidi Klum (Model) Vârstă, Wiki, Bio, Afaceri, Iubit, Soț / soție, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found