Heidi Cruz (Soția Ted Cruz) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Familie, Fapte

Heidi Cruz este un manager american de investiții și director general la Goldman Sachs. Ea a susținut celebritatea națională ca fiind soția potențialului candidat la președinție și a senatorului Texas Ted Cruz. Este, de asemenea, mai cunoscută pentru că a lucrat în Casa Albă a lui Bush. A urmat Academia Adventistă Valley View din Arroyo Grande. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, familia, cariera, valoarea netă a lui Heidi Cruz și multe altele despre ea.

Heidi Cruz Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Heidi Cruz? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,68 m sau 168 cm. Cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Este și o ciudată de fitness. Ted Cruz, soția lui Heidi Cruz, cifrele statistice sunt de 34-26-39 inch. Poartă o sutienă de mărimea 32 B. Are ochi căprui închis și părul castaniu.

Heidi CruzWiki / Bio
Nume realHeidi Suzanne Nelson
PoreclăHeidi Cruz
Faimos caPolitician
Vârstă48 de ani
Zi de nastere7 august 1972
Locul naşteriiSan Luis Obispo, CA
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 5 in (1,68 m)
Greutate57 kg (127 lbs)
Statisticile figurii34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiCaroline și Catherine
Soț / soțieTed Cruz
Valoarea netăAproximativ 6 milioane USD (USD)

Heidi Cruz Soție și copii

Cine este soția lui Heidi Cruz? Este căsătorită cu Ted Cruz. Cuplul a legat nodul în 2001. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu două fiice pe nume Caroline și Catherine. Cuplul s-a întâlnit în timp ce lucra la campania prezidențială George W. Bush din 2000.

Heidi Cruz Bio, Age & Family

Câți ani are Heidi Cruz? Ziua ei de naștere cade pe 7 august 1972. În prezent, are 48 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele mamei sale este Suzanne Jane, un igienist dentar, iar tatăl său, Peter Christian Nelson, dentist. În ceea ce privește calificările educaționale, și-a finalizat studiile secundare în 1990, la Academia Monterey Bay.

Heidi Cruz Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Heidi Cruz? După absolvirea Colegiului Claremont McKenna cu o diplomă în economie și relații internaționale. Apoi a continuat să câștige două masterate în afaceri de la Solvay Brussels School of Economics and Management și Harvard Business School. A lucrat câțiva ani ca membru al Consiliului pentru relații externe și al grupului de lucru independent din America de Nord. Anterior, a lucrat ca asistentă specială a reprezentantului comercial al SUA, Robert Zoellick. Începând cu 2020, valoarea netă a lui Heidi Cruz este estimată la aproximativ 6 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Heidi Cruz

  • În 2004, s-a mutat din Washington D.C. în Texas.
  • În 2015, ea a participat în mod regulat la dezbaterile prezidențiale la care a participat soțul ei.
  • Din 2011, ea a fost principalul susținător al familiei.
  • A devenit interesată de afaceri în copilărie și a vândut pâine de casă împreună cu fratele ei, Scott.
  • A lucrat anterior pentru JPMorgan Chase.
  • S-a căsătorit cu senatorul american Ted Cruz, cu care are două fiice, în 2011.
  • A urmat cursurile Claremont McKenna College, absolvind Phi Beta Kappa cu o licență în economie și relații internaționale în 1994.
  • Este activă pe platformele de socializare și milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  • Este foarte apropiată de soț și fiice.

Citește și: Laura Kelly (guvernator al statului Kansas) Salariu, valoare netă, biografie, wiki, vârstă, soț, copii, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found