Kenya Moore (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Măsurători, Valoare netă, Familie, Fapte

Născut în Detroit, Michigan, Kenya Moore este o actriță, model, producător, autor, personalitate de televiziune și antreprenor american. A jucat împreună în serialul Bravo The Real Housewives of Atlanta în 2012. Este, de asemenea, o fostă Miss SUA 1993. Este, de asemenea, cunoscută pentru implicarea sa în întreprinderi antreprenoriale și este fondatorul brandului de îngrijire a părului, Moore Hair. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea din Kenya Moore.

Kenya Moore Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kenya Moore? În vârstă de 49 de ani, Kenya Moore are un corp subțire bine întreținut. Are un ten neted, cu păr și ochi negri. Ea se află la o înălțime de 1,66 m și are o greutate corporală de 52 kg sau 112 lbs. Măsurarea corpului ei este de 32-23-33 inci. Poartă o cană de sutien de 33 C. Nu și-a cernelit niciun tatuaj pe corp.

Ken Moore Soț

Cine este soțul Keniei Moore? S-a căsătorit cu Marc Daly în 2017. El este om de afaceri și proprietar de restaurant. Mai mult, cuplul a avut primul lor copil, o fiică pe nume Brooklyn, în noiembrie 2018. Ulterior s-au despărțit în 2019. Conform istoriei ei de întâlniri, ea s-a întâlnit cu James Freeman, pe care l-a cunoscut la Millionaire Matchmaker, dar a încheiat rapid relația odată a aflat că era căsătorit. Moore insistă că a fost de două ori de James Freeman, pe care l-a întâlnit în emisiunea lui Stanger în noiembrie înainte ca acesta să se căsătorească cu o altă femeie.

Citește și: Scott Disick (Reality Star) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte

Kenya MooreWiki / Bio
Nume realKenya Summer Moore Daly
PoreclăKenya Moore
Faimos caReality Star, Social Media Star
Vârstă49 de ani
Zi de nastere24 ianuarie 1971
Locul naşteriiDetroit, MI
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 52 Kg (112 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-23-33 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copii1
Soț / SoțieMarc Daly

(Divorțat în 2019)

Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Kenya Moore Bio, Age & Family

Câți ani are Kenya Moore? Ziua ei de naștere cade pe 24 ianuarie 1971. Are 49 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Detroit, MI. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. A fost crescută de bunica ei paternă, Doris Grant. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Moore a absolvit liceul tehnic Cass în 1989.

Citește și: Honey Boo Boo (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Părinți, Fapte

Valoarea netă a Kenya Moore

Care este valoarea netă a Keniei Moore? Ea a acumulat un venit sănătos din profesia sa de actriță. Are un fan uriaș și a atins înălțimi mari în carieră. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Fapte Kenya Moore

  1. În 2013, Moore și-a lansat propriul videoclip de exerciții, numit „Kenya Moore: Booty Boot Camp”.
  2. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  3. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
  4. Moore a produs și a regizat diverse proiecte și și-a lansat propria companie, Moore Vision Media în 2008.
  5. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Russ Mayfield (Reality Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found