Alexandria Ocasio-Cortez Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Vârstă, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Alexandria Ocasio-Cortez este un politician și activist american. Ea a devenit proeminentă pentru cine a devenit reprezentantul SUA pentru cel de-al 14-lea district congresional din New York în 2019. De asemenea, este membră a partidului democratic. Motto-ul ei este „Dețineți-vă puterea”. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, valoarea netă, cariera, familia, soțul / soția și multe altele despre Alexandria Ocasio-Cortez.

Alexandria Ocasio-Cortez Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Alexandria Ocasio-Cortez? Ea se află pe o înălțime de 5 ft 6 în înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 65 kg sau 143 lbs. Ea este ciudată de fitness. Statisticile sale de cifre sunt de 34-28-38 inch. Poartă o sutienă de mărimea de 32 C. Are ochi și păr de culoare maro închis.

Alexandria Ocasio-CortezWiki / Bio
Nume realAlexandria Ocasio-Cortez
PoreclăOcasio-Cortez
Faimos caPolitician
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere13 octombrie 1989
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
ÎnălţimeAproximativ 5 ft 6 in
GreutateAproximativ 65 kg (143 lbs)
Statisticile figuriiAproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubituleRiley Roberts
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 1 milion USD (USD)

Alexandria Ocasio-Cortez Net Worth

Cât costă valoarea netă a Alexandria Ocasio-Cortez? Ea este printre primele membre ale femeilor din Socialiștii Democrați ai Americii aleși pentru a servi în Congres. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 1 milion de dolari (USD).

Alexandria Ocasio-Cortez Bio, vârstă și familie

Câți ani are Alexandria Ocasio-Cortez? Ziua ei de naștere este pe 13 octombrie 1989. S-a născut în New York City, NY. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut într-o familie de clasă mijlocie din Blanca Ocasio-Cortez și Sergio Ocasio. Are și frați. În ceea ce privește calificările educaționale, a urmat liceul Yorktown, absolvind în 2007. După absolvirea liceului, Ocasio-Cortez s-a înscris la Universitatea din Boston.

Iubitul Alexandria Ocasio-Cortez

Cine este iubitul lui Alexandria Ocasio-Cortez? Ea are o relație cu prietenul dezvoltatorului web Riley Roberts. Ea menține un discurs. Iubitul ei păstrează un profil de viață scăzut. În plus, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Citește și: Phil Scott (politician) Salariu, valoare netă, biografie, wiki, vârstă, soție, copii, carieră, înălțime, greutate, fapte

Fapte despre Alexandria Ocasio-Cortez

  • A fost stagiară la Biroul de Imigrări al SUA sub fostul senator Ted Kennedy.
  • Ea susține drepturile LGBTQ și egalitatea LGBTQ.
  • Ea a anunțat formarea unui PAC numit Curaj pentru schimbare, în ianuarie 2020.
  • Ea a criticat administrația președintelui Trump pentru escaladarea tensiunilor cu Iranul.
  • Are un imens fan care își urmărește platformele de socializare.
  • În timpul liber, îi place să se uite la seriale TV pe Netflix și să citească romane fictive.
  • Ocasio-Cortez a fost unul dintre subiectele documentarului Michael Moore din 2018 Fahrenheit 11/9.
  • Una dintre citatele ei preferate este de la Dr. Martin Luther King, Jr: „Toată lumea poate fi grozavă ... pentru că oricine poate servi. Nu trebuie să aveți o diplomă de facultate pentru a servi. Nu trebuie să-ți faci subiectul și verbul să accepte să servească. Ai nevoie doar de o inimă plină de har. Un suflet generat de dragoste. ”
  • Ea crede în „Așadar, ocupă spațiu. Vorbeste. Ține ușa deschisă și ia-i pe ceilalți cu tine. Acceptați că veți fi criticat indiferent de ce - acesta este prețul luptei pentru schimbare și inovație. Consider critica constructivă un plan pentru îmbunătățire și un medicament pentru ego. În cele din urmă, oamenii care coboară, rămân concentrați în adversități și fac munca ingrată a schimbării sunt cei care transformă societatea. Toți putem face parte din asta, dacă alegem acest lucru. Cu toții putem bate o ușă, ne putem înregistra vărul la vot sau ne putem educa cu privire la o problemă despre care suntem curioși. Cu toții suntem capabili de trezire și angajament. Și din această cauză, putem fi cu toții grozavi.

Citește și: Greg Abbott (guvernator al Texasului) Salariu, valoare netă, biografie, wiki, vârstă, soție, copii, carieră, fapte