Jeffree Star (Antreprenor) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Sexualitate, Valoare netă, Prieten, Familie, Fapte

Cine este Jeffree Star? Este o cântăreață americană, creatoare de modă, DJ, antreprenor și interpret care și-a lansat albumul Beauty Killer în 2009. Este, de asemenea, un artist de machiaj talentat, contul său jeffreestar prezintă înfățișări de frumusețe și tutoriale, care se mândresc cu peste 17 milioane de abonați. . De asemenea, are propria linie de machiaj, Jeffree Star Cosmetics, care a câștigat 18 milioane de dolari doar din eforturile sale de pe YouTube, potrivit Forbes. Acest lucru a fost suficient pentru a-l transforma în cea de-a cincea cea mai bine plătită vedetă YouTube din decembrie 2018.

Ea a lansat primul și singurul său album de studio, Beauty Killer, care a inclus melodii precum „Lollipop Luxury” cu Nicki Minaj, în 2019. În afară de aceasta, el are un fan imens care îi urmărește contul Instagram. Începând din 2020, el are 14 milioane + de adepți sub contul său de Instagram. Tatăl său, Jeffrey Lynn Steininger Sr., [10] s-a sinucis la Star când avea șase ani și ulterior a fost crescut exclusiv de mama sa. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, sexualitatea, valoarea netă, cariera, familia și multe altele despre Jeffree Star.

Jeffree Înălțime și greutate stea

Cât de înaltă este Jeffree Star? El se află la o înălțime de 6 ft înălțime sau 1,85 m sau 185 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. Statisticile sale corporale sunt de 44-32-38 inch. De asemenea, el este un ciudat de fitness și, de asemenea, un gimnast. Are ochi alune și are părul blond.

Jeffree StarWiki / Bio
Nume realJeffrey Lynn Steininger Jr.
PoreclăJeffree Star
Faimos caAntreprenor, Social Media Star
Vârstă34 de ani
Zi de nastere15 noiembrie 1985
Locul naşteriiHuntington Beach, CA
ZodiacScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
SexualitateGay
GenMasculin
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,85 m
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-38 inci
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10,5 (SUA)
IubituleNathan Schwandt
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 18 milioane USD (USD)

Jeffree Star Bio, vârstă și familie

Câți ani are Jeffree Star? S-a născut pe 15 noiembrie 1985 în Huntington Beach, CA. În prezent, are 34 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a mutat în oraș după liceu pentru a-și continua cariera în modă și muzică. Mama sa pe nume, Marra Shubyann Lindstrom Steininger și tatăl pe nume, Jeffrey Lynn Steininger Sr. S-a mutat la Los Angeles după absolvirea liceului, susținându-se cu diverse slujbe de machiaj, modelare și muzică. Mai târziu, și-a amintit că și-a petrecut timpul în weekend folosind un act de identitate fals pentru a participa la cluburile de la Hollywood unde vedetele l-ar angaja pentru machiaj la casele lor.

Jeffree Star Sexualitate și iubit

În ceea ce privește sexualitatea, Jeffree Star este deschis Gay. A avut o relație cu popularul Instagrammer Nathan Schwandt. Cuplul datează din 2015-2020. Mai mult, Star susține că nu bea alcool, nu fumează țigări sau nu ia droguri dure, deși fumează canabis.

Jeffree Star Career & Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Jeffree Star? A apărut în videoclipuri muzicale de Good Charlotte, precum și în mai multe episoade din seria TV LA Ink. A lucrat cu Davey Havok al trupei AFI. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 18 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Jeffree Star

  1. Star a folosit popularul site de rețele sociale MySpace pentru a-și promova atât muzica, cât și cariera de design de modă.
  2. El a apărut în a doua versiune a videoclipului muzical al lui Kesha pentru single-ul ei „Take It Off” în 2010.
  3. Star și-a cerut scuze după ce au reapărut în iunie 2020 imagini și o arhivă a fostului său site web „Lipstick Nazi”.
  4. Ea a fondat marca sa de machiaj pentru comerțul electronic, Jeffree Star Cosmetics, în 2014.
  5. De asemenea, Star a câștigat faima ca unul dintre cei mai populari artiști independenți, clasamentele zilnice plasându-l în topul MySpace.

În concluzie

Numele ei real este Jeffrey Lynn Steininger Jr. cunoscut profesional ca Jeffree Star, este un antreprenor american, YouTuber și cântăreț și fondatorul și proprietarul Jeffree Star Cosmetics. Albul este culoarea ei preferată.

Citește și: Elsy Guevara (Instagram Star) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found