Shemar Moore (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

shemar moore este un actor american și fost model de modă. El a susținut rolul celebrității pentru rolul lui Malcolm Winters în The Young and the Restless. De asemenea, a fost nominalizat la premiul People’s Choice Award pentru rolul său din Criminal Minds. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, prietena, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el de Shemar Moore!

Shemar Moore Prietena și soția

Cine este soția lui Shemar Moore? Actorul nu este încă căsătorit. Mai mult, conform relațiilor și întâlnirilor sale, el a fost legat romantic de fotbalistul Shawna Gordon din 2014 până în 2015. În 2018, s-a întâlnit cu actrița Quantico Anabelle Acosta. În plus, este considerat unul dintre cei mai de dorit bărbați de la Hollywood.

Shemar Moore Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Shemar Moore? El se află la o înălțime de 6 ft 1 în sau altfel 1,70 m sau 170 cm. Cântărește în jur de 67 Kg sau 136 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Shemar Moore Age

Câți ani are Shemar Moore? Ziua lui de naștere cade pe 20 aprilie 1970. În prezent, are 50 de ani. Semnul său zodiacal este Taurul. S-a născut în Oakland, CA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Aidan Gallagher (actor TV) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Date

Shemar MooreWiki / Bio
Nume realShemar Franklin Moore
PoreclăShemar Moore
Faimos caActor, model
Vârstă50 de ani
Zi de nastere20 aprilie 1970
Locul naşteriiOakland, California, S.U.A.
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 1 in (1,70 m)
Greutateaproximativ 67 Kg (136 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-39 țoli
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
Listele de prietene1. Shawna Gordon

2. Anabelle Acosta

3. Halle Berry

4. Toni Braxton

Soția / soțiaNecăsătorit
Valoarea netăaproximativ 2,5 milioane USD (USD)

Valoarea netă a lui Shemar Moore

Care este valoarea netă a lui Shemar Moore? Actoria este principala sa sursă de venit. Este semnat la DNA Model Management din New York City. Moore a apărut pe numărul din martie 2009 al revistei Men’s Fitness. Valoarea sa netă este estimată la peste 2,5 milioane de dolari (USD).

Citește și: Diego Velazquez (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Familia Shemar Moore

Shemar Moore s-a născut din părinții Marilyn Wilson, consultant în afaceri, și Sherrod Moore. Tatăl său este afro-american, iar mama sa, născută în Roxbury, Massachusetts, este de origine irlandeză și franco-canadiană. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, și-a absolvit Universitatea Santa Clara, unde a absolvit comunicarea.

Cariera lui Shemar Moore

Shemar Moore a jucat un rol de lungă durată ca Malcolm Winters în telenovela de zi The Young and the Restless. Din 2002 până în 2003 a fost obișnuit în seria de televiziune Birds of Prey. El a câștigat un premiu NAACP Image în 2015 pentru Criminal Minds. În 2007, el a spus: „Timpul meu se termină pe Y&R. Am făcut opt ​​ani solizi ca Malcolm. ”

Fapte despre Shemar Moore

  1. Este foarte apropiat de mama sa și adesea a împărtășit poze cu mama sa pe platformele sale de socializare.
  2. Pasiunile sale includ să cânte la chitară și să dansezi.
  3. Îi place să joace baseball în timpul liber.
  4. A fost gazda versiunii sindicalizate a seriei Soul Train din 1999 până în 2003.
  5. A apărut în lungmetrajul din 2001 The Brothers.
  6. În februarie 2017, s-a anunțat că Moore va juca în noua serie a CBS intitulată S.W.A.T., pe baza filmului din 2003 și a seriilor de televiziune din 1975 cu același nume.
  7. S-a mai întâlnit cu Halle Berry și Toni Braxton.
  8. Rolurile sale notabile sunt cele ale lui Malcolm Winters în The Young and the Restless din 1994 până în 2005, Derek Morgan în CBS’s Criminal Minds din 2005 până în 2016 și ca a treia gazdă permanentă a Soul Train din 1999 până în 2003.
  9. Încă din copilărie, a fost foarte pasionat de actorie și dans.
  10. A devenit liderul seriei de televiziune S.W.A.T. Moore a câștigat opt ​​NAACP Image Awards și 2000 Daytime Emmy Award pentru rolul principal în rol secundar într-un serial dramatic pentru rolul său din The Young and the Restless, în 2017.

Citește și: Joe Pesci (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soție, Copii, Familie, Fapte