Beabadoobee (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Beabadoobee este un cantautor britanic de origine filipineză. Este cunoscută și sub numele de Bea. Pe lângă aceasta, este un artist muzical independent și producător cu single-uri numite „Coffee” și „Susie May”, precum și un EP cu patru melodii intitulat Lice. Ea a fost, de asemenea, prezisă ca un act de descoperire pentru 2020 într-un sondaj anual al BBC al criticilor de muzică, Sound of 2020. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubit, măsurători ale corpului, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre Beabadoobee.

Beabadoobee Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Beabadoobee? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 56 kg sau 123 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Beabadoobee? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Varsta Beabadoobee

Câți ani are Beabadoobee? Ziua ei de naștere cade pe 3 iunie 2000. Are 20 de ani. Ea deține naționalitatea filipineză și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Iloilo, Filipine. Numele ei real este Bea Kristi.

Beabadoobee Wiki

BeabadoobeeWiki / Bio
Nume realBea Kristi
PoreclăBeabadoobee
Faimos caCântăreț compozitor
Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere3 iunie 2000
Locul naşteriiIloilo, Filipine
Semnul nașteriizodia Gemeni
NaţionalitateFilipinez
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,63 m (5 ft 4 in)
Greutateaproximativ 56 kg (123 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSøren
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Familia Beabadoobee

Beabadoobee s-a mutat la Londra împreună cu părinții ei la vârsta de 3 ani. A fost crescută în vestul Londrei. Încă din copilărie, a fost foarte pasionată de ascultarea muzicii originale pinoy. De fapt, a petrecut șapte ani învățând să cânte la vioară, înainte de a obține prima chitară la mâna a doua la vârsta de 17 ani. Ea s-a învățat cum să cânte la instrument folosind tutoriale YouTube. Este o mare fană a lui Kimya Dawson și a coloanei sonore Juno pentru a începe să facă muzică.

Beabadoobee-iubit

Citește și: Mască de schi The Slump God (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Iubitul Beabadoobee

Cine este iubitul lui Beabadoobee? Este o relație cu Søren. De fapt, iubitul ei este inspirația din spatele hitului ei „Coffee”.

Valoare netă Beabadoobee

Cât costă valoarea netă a lui Beabadoobee? Cariera ei de cântăreț este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Fapte Beabadoobee

  1. Beabadoobee a evoluat la premiile NME 2020 după ce a câștigat premiul Radar.
  2. Ea a strâns peste 800.000 de adepți pentru contul său de radvxz Instagram.
  3. Ea a servit ca rol de sprijin pentru colegii de etichetă The 1975 în timpul mai multor etape ale turneului Music for Cars.
  4. A fost nominalizată la Rising Star Award la premiile Brit 2020.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Quando Rondo (Rapper) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found