Tiana Wilson (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Carieră, Valoare netă, Date

Tiana Wilson este o Youtuber americană și o personalitate de social media. Ea a susținut celebritatea pentru canalul ei YouTube bazat pe jucării. Sub canalul ei, postează unboxing și examinează videoclipuri. Este unul dintre cei mai urmăriți producători video din Marea Britanie. De asemenea, și-a lansat revista unică pe rafturi la sfârșitul lunii iunie 2020. Totally Hearts by Tiana promite cititorilor „farse de echipă”, „ambarcațiuni BFF” și „puzzle-uri epice” pe coperta sa, precum și rame foto personalizate în care pot slot propriile clipuri. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, familia, cariera, valoarea netă a Tiana Wilson și multe altele despre ea.

Tiana Wilson Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Tiana Wilson? Ea se află la o înălțime de 4 ft 6 în înălțime sau 1,37 m sau 137 cm. Cântărește în jur de 35 kg sau 77 lbs. Are ochi căprui frumoși și părul castaniu și creț.

Tiana Wilson Age

Câți ani are Tiana Wilson? Ziua ei de naștere cade pe 24 decembrie 2007. În prezent, are 12 ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Nottingham, Anglia.

Tiana WilsonWiki / Bio
Nume realTiana Wilson
PoreclăTiana
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 12 ani
Zi de nastere24 decembrie 2007
Locul naşteriiNottingham, Anglia
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,37 m (4 ft 6 in)
Greutateaproximativ 35 Kg (77 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Dimensiunea cupei sutienuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului4 (SUA)
IubituleSingur
TatăCherina
MamăNigel
FrateJordon
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Familia Tiana Wilson

Tiana Wilson s-a născut din părinții ei, Cherina și Nigel. În videoclipul ei de pe YouTube, tatăl ei apare adesea. Ea provine din Nottingham, în centrul Angliei. Are și frați. Are un frate mai mare pe nume Jordon, care a fost prezentat în videoclipurile sale. Conform calificărilor sale educaționale, ea urmează școala medie.

Tiana Wilson Net Worth

Care este valoarea netă a Tiana Wilson? Este o personalitate YouTuber și social media. Mai mult, megastarul YouTube, Tiana Wilson, în vârstă de 12 ani, cea mai tânără creatoare auto-descrisă care a depășit 10 milioane de abonați. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 3 milioane USD (USD).

Citește și: Sophie Fergi (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Tiana Wilson Carieră

Tiana Wilson și-a lansat cariera pe YouTube la șapte ani. În prezent, postează recenzii de produse adaptate copiilor, farse la părinți, jocuri, unboxinguri și provocări. Ea a acumulat 16,5 milioane de abonați pe două canale care au acumulat 4 miliarde de vizionări. Cel mai vizionat videoclip al ei până în prezent, al cărui titlu, „Slime Prank In My Dad’s Hot Tub” a adunat 120 de milioane de vizionări uimitoare.

Tiana Wilson Fapte

  1. Ea și-a lansat propria gamă de merch în 2018.
  2. Este foarte apropiată de părinți.
  3. Este un iubitor de animale de companie avid.
  4. A prezentat-o ​​pe colegul YouTuber Ruby Rube pe canalul ei de YouTube.
  5. Ea a început să-și posteze propriile videoclipuri în aprilie 2015.

Citește și: Nikki Bella (Wrestler) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Copii, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found