Meg Mathews (Noel Gallagher fostă soție) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Meg Mathews este un designer american de interior și producător de case. Este cunoscută mai ales ca fosta soție a lui Noel Gallagher. Este cântăreț, compozitor și muzician englez. A lucrat ca compozitor, chitarist principal și vocalist al trupei rock Oasis. În afară de aceasta, ea este, de asemenea, fondatoarea Megs Menopauza. Este autorul cărții „The New Hot: Taking on the Menopause with Attitude and Style”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Meg Mathews.

Meg Mathews Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Meg Mathews? Noel Gallagher, fosta soție Meg Mathews, se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 61 kg sau 130 lbs. Are ochi albaștri frumoși și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Meg? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-29-37 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Meg Mathews Age

Câți ani are Meg Mathews? S-a născut pe 14 martie 1966 în Insula Guernsey, Marea Britanie. În prezent are 54 de ani, de acum. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești. S-a născut în Statele Unite.

Meg Mathews Soț și copii

Cine este soțul lui Meg Mathews? În iunie 1997, Meg s-a căsătorit cu Noel Gallagher în Las Vegas. O întâlnise în 1994 prin colega ei de cameră, prezentatoarea MTV Rebecca de Ruvo, cu care se întâlnea la acea vreme și cu care a plecat la Mathews. Mai mult, Mathews a născut o fetiță, Anaïs Gallagher, pe 27 ianuarie 2000. Gallagher și Mathews au divorțat în ianuarie 2001 pe motivul adulterului său cu publicistul scoțian Sara MacDonald, pe care l-a întâlnit la clubul de noapte Space din Ibiza în iunie 2000. După divorț a fost finalizat, Gallagher a susținut că nu a fost niciodată infidel și a susținut doar că l-a înșelat pe Mathews pentru a accelera procesul de divorț.

Citește și: Edward Abel Smith (Soțul Kate Winslet) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Meg Mathews Wikipedia

Meg MathewsWiki / Bio
Nume realMeg Mathews
PoreclăMeg
Faimos caFosta soție a lui Noel Gallagher
Vârstă54 de ani
Zi de nastere14 martie 1966
Locul naşteriiInsula Guernsey, Marea Britanie
Semnul nașteriiPiese
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 61 kg (130 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-29-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiAnaïs Gallagher
Soț / SoțieNoel Gallagher (Divorțat)
Valoarea netăaproximativ 2,2 milioane USD (USD)

Meg Mathews Net Worth

Care este valoarea netă a lui Meg Mathews? Cariera demnă este principala sa sursă de venit. Mai mult, fostul ei soț Gallagher ar fi avut o avere personală estimată la 25 de milioane de lire sterline în 2001. Pe lângă aceasta, valoarea netă a lui Meg este estimată la peste 2,2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Jacqueline Titone (soția Adam Sandler) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Cariera lui Meg Mathews

Cariera lui Meg Mathews a început ca casieră într-o sucursală a lui Joseph, magazinul de haine de ultimă generație, dar a fost numită manager în termen de șase luni. Până la 21 de ani conducea propria companie de PR de modă, reprezentând mărci precum Naf Naf.

Fapte Meg Mathews

  1. Meg Mathews are misiunea de a face femeile să vorbească despre menopauză.
  2. Vorbește despre HRT, bufeuri și impulsul din spatele noii sale cărți.
  3. Mathews a crescut în Suffolk, la părinți muncitori care au reușit să o trimită la școala privată.
  4. Este activă pe platformele de socializare.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Martie Allen (soția Kristy McNichol) Wikipedia, biografie, vârstă, înălțime, greutate, sexualitate, valoare netă, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found