Michael Strahan (gazdă TV) Wiki, Bio, Vârstă, Soție, Partener, Înălțime, Greutate, Carieră, Valoare netă, Fapte

Michael Strahan este un gazdă de televiziune americană și fost jucător de fotbal profesionist care a fost un final defensiv. Și-a petrecut întreaga carieră de 15 ani cu New York Giants din Liga Națională de Fotbal. După pensionare, a devenit analist de fotbal TV și, în 2012, a devenit co-gazdă a lui Kelly Ripa în emisiunea ABC Live cu Kelly și Michael. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, soția, partenerul, înălțimea, greutatea, cariera, valoarea netă a lui Michael Strahan și multe altele despre el.

Soția lui Michael Strahan

Cine este soția lui Michael Strahan? A fost căsătorit cu prima sa soție, Wanda Hutchins, din 1992 până în 1996. Au o fiică, Tanita Strahan și un fiu, Michael Anthony Strahan, Jr. Mai târziu, în 1999, Strahan a legat nodul cu Jean Muggli după ce a întâlnit-o la spa. Au fiice gemene, Isabella și Sophia. Strahan și Muggli și-au finalizat divorțul amărât pe 20 iulie 2006.

După toate acestea, în august 2009, Strahan s-a logodit cu Nicole Mitchell, fosta soție a lui Eddie Murphy. Mai târziu, duetul și-a încheiat logodna în 2014. În prezent, el locuiește în Upper West Side din Manhattan.

Michael Strahan Age

Câți ani are Michael Strahan? Ziua lui de naștere cade pe 21 noiembrie 1971. În prezent, are 48 de ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut în Houston, TX. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Michael Strahan Înălțime și greutate

Cât de înalt este Michael Strahan? El se află la o înălțime de 6 ft 5 in sau altfel 1,96 m sau 196 cm. Cântărește în jur de 116 Kg sau 255 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 12 SUA.

Michael StrahanWiki / Bio
Nume realMichael Anthony Strahan
PoreclăMichael Strahan
Faimos caFotbalist
Vârstă48 de ani
Zi de nastere21 noiembrie 1971
Locul naşteriiHouston, TX
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,96 m (6 ft 5 in)
Greutateaproximativ 116 Kg (255 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-39 țoli
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului12 (SUA)
CopiiFiica: Tanita Strahan

Fiul: Michael Anthony Strahan, Jr.

Fiica gemenilor: Isabella și

Sophia

Soția / soția1. Wanda Hutchins

2. Jean Muggli

Valoarea netăaproximativ 65 milioane USD (USD)

Citește și: Brock Lesnar (WWE) Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Vârstă, Carieră, Soție, Soț / soție, Valoare netă, Fapte

Michael Strahan Carieră

Conform paginii sale wiki, el a devenit o personalitate media, după ce s-a retras din NFL. În 2014, a fost ales la Sala Fotbalului Pro Fotbal. Strahan este analist de fotbal la Fox NFL Sunday și co-gazdă a Good Morning America a ABC și a spinoff-ului Strahan, Sara și Keke. A co-găzduit talk show-ul de zi sub formă de sindicat Live! cu Kelly și Michael cu Kelly Ripa din 2012 până în 2016, pentru care a câștigat două premii Emmy de zi. În 2014, a devenit colaborator obișnuit la Good Morning America, iar în 2016 rețeaua a anunțat că Strahan va părăsi Live! să vă alăturați GMA cu normă întreagă.

Michael Strahan Net Worth

Care este valoarea netă a lui Michael Strahan? Valoarea netă a lui Michael Strahan este estimată la aproximativ 65 de milioane de dolari.

Michael Strahan Fapte

  1. Numele mamei sale este Louise Strahan, antrenor de baschet, iar tatăl său, Gene Willie Strahan.
  2. Când Michael avea 9 ani, familia sa s-a mutat într-un post de armată, BFV (Benjamin Franklin Village), în Mannheim, Germania de Vest.
  3. Strahan a jucat un sezon de fotbal, ceea ce i-a fost suficient pentru a obține o ofertă de burse de la Texas Southern University.
  4. Apoi a zburat înapoi în Germania pentru trimestrul de primăvară, unde a absolvit Mannheim Christian.
  5. Strahan a stabilit un record pentru cele mai multe saci dintr-un sezon în 2001 și i-a ajutat pe Giants să câștige Super Bowl XLII față de New England Patriots în ultimul său sezon din 2007.

Citește și: John Cena (Wrestler) Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Prietena, Soț / soție, Valoare netă, Fapte