Monica Ruiz (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Carieră, Valoare netă, Fapte

Monica Ruiz este o actriță americană binecunoscută pentru filmele About a Boy (2014), The Game (2006) și The Rookie (2018). În afară de aceasta, este cel mai bine cunoscută ca soția lui Christopher O'Malley, care este actualul președinte și CEO al Compuware Corporation, o companie americană de software cu sediul în Downtown Detroit, Michigan. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, valoarea netă a Monicai Ruiz și multe altele despre ea.

Monica Ruiz Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Monica Ruiz? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,80 m sau 180 cm. Cântărește în jur de 62 Kg. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Monica Ruiz Age

Câți ani are Monica Ruiz? S-a născut în 1987. În prezent, are 33 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în California, Statele Unite.

Monica RuizWiki / Bio
Nume realMonica Ruiz
PoreclăMonica
Faimos ca1. Actriță

2. Soția lui Christopher O'Malley

Vârstă33 de ani
Zi de nastere1987
Locul naşteriiCalifornia, Statele Unite
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 62 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7 (SUA)
Copii2
Soț / SoțieChristopher O'Malley
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Citește și: Sonya Hussyn (Actriță) Bio, Wiki, Soț, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Monica Ruiz Soț și copii

Cine este soțul Monicai Ruiz? Este căsătorită cu Christopher O'Malley din 21 septembrie 2013. El este cunoscut mai ales pentru susținerea platformei mainframe, precum și pentru a permite dezvoltarea software-ului Agile și lanțurile de instrumente DevOps în gestionarea mainframe-ului. Ei au doi copii.

Monica Ruiz Carieră

Monica Ruiz este o actriță, cunoscută pentru About a Boy în 2014. Mai mult, About a Boy este un film de comedie-dramă romantică din 2002 regizat de Chris Weitz și Paul Weitz și scris de ei și Peter Hedges. Mai târziu, ea a apărut în filmul The Game, lansat în 2006, și The Rookie, care a apărut în anul 2018.

Monica Ruiz Net Worth

Care este valoarea netă a Monicai Ruiz? Sursa ei principală de venit este cariera de actorie. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 2 milioane USD (USD).

Monica Ruiz Fapte

  1. Monica Ruiz este absolventă a Universității din California.
  2. Este activă pe platformele de socializare.
  3. Soțul ei, Christopher O'Malley a devenit președinte și CEO Compuware în decembrie 2014.
  4. Mai mult decât atât, O'Malley este fondatorul și membru al consiliului de administrație al Fundației O'Malley, o organizație caritabilă care acordă burse universitare studenților care merită, precum și susține diverse programe de artă pentru tineri și organizații caritabile catolice.
  5. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  6. Este un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Aracely Arámbula (Actriță) Bio, Wiki, Soț, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte