Alexis Sharkey (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoarea netă, Cauza morții, Fapte

Alexis Sharkey a fost o vedetă americană pe Instagram și o vedetă de socializare. A dispărut pe 27 noiembrie 2020, la o zi după Ziua Recunoștinței. Ea a găsit-o goală lângă marginea drumului Texas „fără semne vizibile de rănire” este investigată ca o omucidere după ce a dispărut din cauza Zilei Recunoștinței „în urma unui argument, la 1 decembrie 2020. Sharkey, al cărei număr de adepți pe Instagram se ridică în prezent la peste 31.000, a fost un mentor autoproclamat și un factor de influență social media cunoscut pentru expertiza sa în îngrijirea pielii și frumusețe. Mama lui Alexis a postat, de asemenea, despre moartea ei pe Facebook, scriind: „Cu inimile adânc rupte, Mike și cu mine vrem să vă anunțăm cu toții că trupul lui Lexi a fost găsit. Nu putem începe să vă mulțumim tuturor pentru dragostea voastră și pentru cuvintele amabile pe care le-ați transmis familiei noastre! Vă rog să ne acordați de data asta pentru a întrista această pierdere incredibilă pentru familia noastră și pentru această lume !!! Ne va fi dor de tine, Iubire !!!! ” Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Cauza morții, Măsurători ale corpului, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre ea.

Alexis Sharkey Cauza morții

Care este cauza morții lui Alexis Sharkey? Alexis, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit „fără semne vizibile de rănire” de muncitorii orașului din Houston sâmbătă după ce au văzut picioarele în tufișuri. Ea s-a „certat” cu puțin timp înainte să dispară, dar nu este clar cu cine.

Alexis Sharkey Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă era Alexis Sharkey? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Avea ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt estimate la aproximativ 34-26-37 inch. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Alexis Sharkey Age

Câți ani avea Alexis Sharkey în momentul morții ei? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. La moartea ei avea 26 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut în Statele Unite. Mama ei se numește Stacy Clark Robinault. În ceea ce privește educația, ea a fost bine educată.

Citește și: Bethany Lily April (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Alexis Sharkey Wikipedia

Alexis SharkeyWiki / Bio
Nume realAlexis Sharkey
PoreclăAlexis
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă26 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii1
Soț / SoțieTom
Valoarea netăaproximativ 50 K USD (USD)

Alexis Sharkey Soț

Cine este soțul lui Alexis Sharkey? A fost căsătorită cu soțul ei Tom, în vârstă de 49 de ani. După moartea ei, soțul ei a plătit un tribut numind-o „cea mai uimitoare femeie”. Cuplul s-a căsătorit în decembrie anul trecut și s-a mutat la Houston în ianuarie 2019. Mai mult, ea a avut și o fiică.

Citește și: Momo Okimoto (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Alexis Sharkey Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Alexis Sharkey? Avea peste 21.000 de adepți pe Instagram, împărtășea în mod regulat actualizări despre viața ei, cel mai recent o călătorie în Mexic. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 50 K USD (USD).

Alexis Sharkey Fapte

  1. Alexis Sharkey nu prezintă răni vizibile pe corp și nu a fost încă stabilită cauza morții pentru tânărul de 26 de ani, a spus poliția.
  2. Pe Instagram, Sharkey a postat sute de fotografii cu ea la un număr de peste 20.000.
  3. Imaginile au arătat-o ​​pozând și călătorind în locuri precum Marfa, Texas și Tulum, Mexic.
  4. Era foarte apropiată de fiica și familia sa.
  5. Soțul ei, Tom i-a împărtășit fotografiile soției sale târzii în rochia ei de mireasă, adăugând: „Niciodată nu am văzut sau simțit o asemenea frumusețe! Tu ești lumea mea! Ai făcut viața atât de incredibilă! Mi-a dat sens existenței mele! Scopul meu! Și mi-a arătat cum să iubesc cu adevărat! '

Citește și: Kayleigh Swenson (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found