Tyler1 (Twitch Steamer) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Tyler1 este o personalitate de internet americană și streamer pe Twitch. El este una dintre cele mai populare personalități online League of Legends, cu peste 3,7 milioane de adepți pe Twitch. În octombrie 2020, a fost semnat de echipa sud-coreeană de esports T1 ca creator de conținut. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre Tyler1!

Tyler1 Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Tyler1? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Tyler1 Age

Câți ani are Tyler1? Ziua lui de naștere cade pe 6 martie 1995. În prezent, are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Pești. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Este de origine afro-americană parțială. A studiat informatica la Universitatea Metodistă Centrală înainte de a se retrage pentru a se concentra asupra carierei sale de streaming. În timp ce era la Universitatea Metodistă Centrală, a jucat ca alergător pentru echipa de fotbal a universității. Fratele lui Steinkamp, ​​Eric, se transmite și el pe Twitch sub aliasul său erobb221.

Citește și: QTCinderella (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Tyler1Wiki / Bio
Nume realTyler Steinkamp
PoreclăTyler1
Faimos caTwitch Star, Youtuber,

Social Media Star

Vârstă25 de ani
Zi de nastere6 martie 1995
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 40-29-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Tyler1 Prietena

Cine este iubita lui Tyler1? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Primul său flux League of Legends, după reintegrare, a atins maxim 386.000 de spectatori pe Twitch, cifră care a fost remarcată drept cea mai mare vizualizare simultană a site-ului în afara turneelor ​​de la acea vreme.

Citește și: Hyper (Twitch star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Valoarea netă a Tyler1

Care este valoarea netă a Tyler1? Fluxul lui Steinkamp a crescut rapid în popularitate în aprilie 2016. El urmează o carieră în actorie și modelare. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane USD (USD).

Tyler1 Fapte

 1. Wiki și Bio: Este foarte apropiat de mama sa și adesea a împărtășit poze cu mama sa pe platformele sale de socializare.
 2. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute în domeniul public.
 3. Are și frați.
 4. În noiembrie 2018, Tyler1 Championship Series și-a revenit, de data aceasta cu un fond de premii crescut de 50.000 de dolari.
 5. Este foarte activ pe platformele de socializare și îi place să interacționeze cu fanii săi.
 6. Albul este culoarea lui preferată.
 7. El împarte selfie-uri pe contul său de Instagram Tyler1.
 8. Numele său de utilizator TikTok este Tyler1.
 9. Canalul său Twitch ar fi crescut de la aproximativ 5.700 de adepți înainte de anunț la peste 92.000 de adepți în doar o lună.
 10. Pasiunile sale includ să cânte la chitară și să dansezi.
 11. Îi place să joace baseball în timpul liber.
 12. Primul său flux League of Legends, după reintegrare, a atins punctul culminant la peste 386.000 de spectatori pe Twitch.

Citește și: Valkyrae (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found