39daph (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

39daph este o personalitate canadiană din rețelele sociale și vedetă Twitch. A câștigat popularitate prin canalul ei Twitch. Ilustrația sa digitală a fluxurilor live de artă inspirată de anime a ajutat-o ​​să câștige o popularitate imensă. Ea a devenit cea mai vizionată streamer de sex feminin care i-a adus peste 260.000 de abonați într-un interval de timp rapid. Ea a renunțat la concurență de la niște streamere feminine notabile. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubit, măsurători corporale, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre ea.

39daph Înălțime și greutate

Cât de înaltă este 39daph? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

39daph Age

Câți ani are 39daph? S-a născut pe 3 septembrie 1998 în Statele Unite. Are 22 de ani. Ea deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte. Numele ei adevărat nu este cunoscut. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

39daphWiki / Bio
Nume realNecunoscut
Poreclă39daph
Faimos caTwitch Steamer, Youtuber,

Social Media Star

Vârstă22 de ani
Zi de nastere3 septembrie 1998
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

39daph Iubit

Cine este iubitul lui 39daph? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale.

Citește și: Pokimane (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

39daph Net Worth

Care este valoarea netă a 39daph? A început să posteze pe canalul ei Twitch în iulie 2019. Și-a văzut publicul pe Twitch crescând la peste 650.000 de adepți. Mai mult, are un fan imens care urmărește canalul ei de 39daph de pe Twitter, unde și-a împărtășit lucrările originale. Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi. Mai mult, ea primește o mulțime de critici de-a lungul rețelelor de socializare, o mulțime de oameni au apreciat priveliștea din culise a ceea ce este nevoie pentru a-și conduce afacerea de streaming cu normă întreagă. Mulți spectatori au spus că au câștigat o nouă apreciere pentru ceea ce face 39daph.

Fapte 39daph

  1. 39daph are reputația că își păstrează conținutul discret și PG, nu arată niciodată prea multă piele și nici nu vorbește despre viața ei amoroasă.
  2. De asemenea, joacă videoclipuri și își adaugă comentariile colorate, ceea ce adaugă mult farmec mărcii sale.
  3. Drama dintre ea și alte streamere probabil ajută și la creșterea vizualizărilor.
  4. Trebuie să-și pună din nou câștigurile în afaceri.
  5. De asemenea, a plătit pentru întreținerea părului, a unghiilor și a garderobei pentru a-și păstra estetica.

Citește și: Valkyrae (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found