Bianca Beets (Tony Beets Daughter) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Bianca Beets este o personalitate și miner canadian de realitate TV. Este cea mai cunoscută ca fiică a legendarului prospector canadian de aur și proprietar al „minelor de aur Tamarack”, Tony Beets. Este un legendar producător de aur al Klondike. S-a mutat în Canada acum 25 de ani din Țările de Jos și lucrează la Paradise Hill pe revendicarea Paradise Hill. Mai mult, Bianca Beets a apărut și în seria Discovery, „Gold Rush”, împreună cu părinții și cei trei frați ai săi. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Înălțimea și greutatea sfeclei Bianca

Cât de înaltă este sfecla Bianca? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-37 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Bianca Beets Bio, Age & Family

Câți ani are sfecla Bianca? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Are peste 30 de ani. Ea deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui său este Tony Beets și mama Minnie Beets. Are trei frați numiți, Kevin Beets, Monica Beets și Mike Beets. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. În plus, tatăl ei Tony, în orașul său natal olandez, este cunoscut sub numele de „Tony Peep” din cauza numeroaselor sale injurături.

Citește și: Thomas David Black (Jack Black Son) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Date

Bianca Sfecla Wikipedia

Sfecla BiancaWiki / Bio
Nume realSfecla Bianca
PoreclăBianca
Faimos caFiica lui Tony Beets
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăN / A

Bianca Beets Boyfriend

Cine este iubitul Bianca Beets? Nu este încă căsătorită. În aceste momente este singură și locuiește în prezent cu familia și frații săi în Canada. Tatăl ei cumpără o dragă mare situată pe Clear Creek cu 1 milion de dolari în sezonul 5, pentru a o pune în funcțiune în noua sa locație.

Cariera sfeclei Bianca

Bianca Beets a apărut în serialul TV al tatălui ei, Gold Rush, când avea doar 12 ani. Bianca a fost considerată „Supervisor on Paradise Hill”. Tatăl ei deține Scrivener Creek Claim pe care Parker Schnabel îl închiriază pentru sezonul 4.

Citește și: Natalie Biden (nepoata lui Joe Biden) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Valoarea netă a sfeclei Bianca

Care este valoarea netă a sfeclei Bianca? Valoarea ei netă nu este cunoscută în domeniul public. Mai mult, tatăl ei, Tony Beets, și-a câștigat veniturile majore din afacerea sa de minerit de aur și o sumă din apariția în serialele TV Gold Rush. Nu există câștiguri confirmate din fiecare episod, dar aproximativ Tony ar trebui să primească aproape în jur de 25.000 de dolari

Fapte despre sfecla Bianca

  1. Bianca Beets nu pare să fie interesată să facă parte din Gold Rush.
  2. Pagina ei Wikipedia nu este disponibilă pe internet.
  3. Nu este activă pe platformele de socializare.
  4. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.
  5. Este foarte apropiată de tatăl ei, de mamă și de frați.

Citește și: Ashley Biden (Fiica lui Joe Biden) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found