Tara Mckillop (soția Lee Mack) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Tara McKillop este o celebritate renumită și mai bine cunoscută ca soția lui, Lee Mack. Este comediant, prezentator și actor englez. El a ajuns la proeminență pentru scrierea și rolul principal în serialul Not Going Out. Pe lângă aceasta, Tara Mckillop nu este activă pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Tara Mckillop.

Tara Mckillop Age

Câți ani are Tara Mckillop? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Are 38 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

Tara Mckillop Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Tara Mckillop? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-37 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Citește și: Hasty Khoei (Soția lui Jacques Torres) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Tara Mckillop Wiki

Tara MckillopWiki / Bio
Nume realTara Mckillop
PoreclăTara
Faimos caSoția lui, Lee Mack
Vârstă38 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii3
Soț / SoțieLee Mack
Valoarea netăaproximativ 8,2 milioane USD (USD)

Tara Mckillop Soț

Cine este soțul Tarei Mckillop? Este căsătorită cu Lee Mack, din 2005. Duo-ul fusese împreună încă din vremea colegiului. Mai mult, cuplul este binecuvântat și cu trei copii.

Citește și: Paula Andrea Bongino (Soția lui Daniel John Bongino) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fapte

Tara Mckillop Net Worth

Cât costă valoarea netă a Tarei Mckillop? Valoarea ei netă exactă nu este dezvăluită de ea. Mai mult, valoarea netă a soțului ei este estimată la peste 8,2 milioane USD (USD).

Tara Mckillop Fapte

  1. Soțul Tarei Mckillop a fost diagnosticat cu tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție.
  2. Mack este un fan al săgeților și se joacă în mod regulat cu prietenul său Tim Vine.
  3. A locuit deasupra unui pub până la 12 ani când părinții lui s-au despărțit.
  4. În 2005, Mack a prezentat They Think It's All Over, un joc de comedie bazat pe sport, prezentat anterior de Nick Hancock.
  5. Tara Mckillop nu este activă pe platformele de socializare.

Citește și: Kelsy Ully (soția lui Jonathan Scott) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found