Shahveer Jafry (Facebook Star) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Shahveer Jafry este un creator de conținut pakistanez care încarcă în principal videoclipuri comice pe pagina personală de Facebook. Este bine cunoscut pentru pagina sa de Facebook. Are peste 2,3 milioane de aprecieri pe pagina sa de Facebook. Videoclipurile sale vizează Desi în mod specific sud-asiatic-canadian, cultura familiei, tradițiile și trăsăturile. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Shahveer Jafry și multe altele despre el!

Shahveer Jafry Înălțime și greutate

Cât de înalt este Shahveer Jafry? Băiatul frumos Shahveer Jafry se află la o înălțime de 5 ft 9 in sau altfel 175 m sau 175 cm. El cântărește în jur de 63 kg sau 139 lbs. Are ochi căprui închis și păr negru. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9,5 SUA.

Shahveer Jafry Age

Câți ani are Shahveer Jafry? Ziua lui de naștere cade pe 26 noiembrie 1993. Are 26 de ani. Semnul său zodiacal este Săgetător. S-a născut în Islamabad, Pakistan. El deține naționalitatea pakistaneză și aparține etniei mixte.

Citește și: Mike Majlak (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Shahveer JafryWiki / Bio
Nume realShahveer Jafry
PoreclăShahveer
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă26 de ani
Zi de nastere26 noiembrie 1993
Locul naşteriiIslamabad, Pakistan
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitatepakistanez
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,75 m)
Greutateaproximativ 63 Kg (139 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-37 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului9,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Shahveer Jafry Prietena

Cine este iubita lui Shahveer Jafry? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Shahveer Jafry Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Shahveer Jafry? El a postat fotografii ale mamei sale pe Instagram. Are patru frați. Fratele său Sunny este, de asemenea, o vedetă de socializare. A studiat marketingul afacerilor în timp ce locuia în Canada. A început să creeze conținut video în 2013, dar nu a fost consecvent la început. El a găsit succes doar când a început să posteze în mod constant. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Shahveer Jafry

  1. Shahveer Jafry este foarte activ pe Facebook.
  2. Este foarte arătos și inteligent.
  3. Site-ul liniei sale de îmbrăcăminte sa prăbușit din cauza traficului ridicat imediat după lansarea sa recent.
  4. Albul este culoarea lui preferată.
  5. El a lansat un canal YouTube care are peste 2,5 milioane de abonați.

Citește și: Anna Nystrom (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found