Ludacris (Rapper) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Ludacris este un rapper și actor american. Pentru muzica sa, Ludacris a câștigat un premiu MTV Video Music și trei premii Grammy. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, cariera lui Ludacris și multe altele despre el!

Ludacris Înălțime și greutate

Cât de înalt este Ludacris? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Ludacris este estimată la 6 picioare și 2 inci. De asemenea, el a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 72 kg sau 160 lbs. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Soția Ludacris

Cine este soția lui Ludacris? Este căsătorit cu Eudoxie Mbouguiengue. În Costa Rica, pe 26 decembrie 2014, Ludacris s-a logodit cu Mbouguiengue, iar cei doi s-au căsătorit mai târziu în aceeași zi. La începutul lunii iunie 2015, Eudoxie a anunțat că cuplul a întâmpinat o fetiță.

Ludacris-soție

Citește și: Lil TJAY (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, Ludacris are o fiică pe nume Karma Bridges (născută în august 2001) dintr-o relație cu un avocat din Atlanta. De asemenea, are o fiică, Cai Bella Bridges (născută în decembrie 2013), alături de Tamika Fuller, o prietenă de lungă durată.

Ludacris Net Worth

Cât este valoarea netă a lui Ludacris? Ludacris este fondatorul propriei sale case de discuri, Disturbing tha Peace. Valoarea sa netă este estimată la peste 23 de milioane de dolari (USD).

Familia Ludacris

Numele mamei lui Ludacris este Roberta Shields și tatăl, Wayne Brian Bridges. A urmat liceul Banneker din Atlanta, Georgia și a absolvit în 1995. Este un văr îndepărtat al regretatului comediant Richard Pryor.

Ludacris Wiki / Bio

LudacrisWiki / Bio
Nume realChristopher Brian Bridges
PoreclăLudacris
Faimos caRapper
Vârstă43 de ani
Zi de nastere11 septembrie 1977
Locul naşteriiChampaign, IL
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 72 Kg (160 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
Copii3
SoțulEudoxie Mbouguiengue
Valoarea netăaproximativ 23 milioane USD (USD)

Cariera Ludacris

Ludacris s-a mutat la Atlanta la nouă ani, unde a început să cânte pentru prima dată. A lansat în mod independent primul său album Incognegro în 1999. În 2001, a lansat Cuvântul lui Mouf, urmat de Chicken-n-Beer în 2003 și The Red Light District în 2004. Pentru interpretările sale ca Parker, Ludacris a câștigat atât Screen Actors Guild Award și un Critic's Choice Award.

Fapte Ludacris

  1. Aparițiile Ludacris includ Playaz Circle, Chingy, Snoop Dogg, 8Ball & MJG, Lil ’Flip, I-20, Lil Fate și Shawnna.
  2. De-a lungul anului 2012, Ludacris a lansat 3 single-uri: „Stairway To Heaven“, Representin și Rest of My Life.
  3. În ianuarie 2020, Ludacris a dobândit cetățenia gaboneză.
  4. El este activ pe platformele de socializare.
  5. Are un fan imens care urmărește contul său Instgaram.

Citește și: Kanye West (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soție, Copii, Familie, Carieră, Fapte