Sweta Singh (Jurnalist Aaj Tak) Wiki, Bio, Salariu, Înălțime, Greutate, Soț, Vârstă, Carieră, Fapte

Sweta Singh este un jurnalist indian și prezentator de știri. Este ancoră de știri și editor executiv al programării speciale la Aaj Tak. Și-a început cariera în timp ce încă absolvea primul an la Universitatea Patna. Este cunoscută pentru expertiza sa în acoperirea știrilor legate de sport. Reglați biografia și explorați mai multe despre Sweta Singh (Jurnalistul Aaj Tak) Wiki, Bio, Salariu, Înălțime, Greutate, Soț, Vârstă, Carieră și multe altele despre ea.

Sweta Singh Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Sweta Singh? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi și păr frumos căprui.

Sweta Singh Age

Câți ani are Sweta Singh? Ziua ei de naștere cade în 1996. În prezent, are 24 de ani. Ea deține naționalitatea indiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Patna, India.

Sweta SinghWiki / Bio
Nume realSweta Singh
PoreclăSweta
Faimos caJurnalist
Vârstă24 de ani
Zi de nastere1996
Locul naşteriiPatna, India
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateindian
EtnieAmestecat
Religiehindus
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieSanket Kotkar
Salariu / valoare netăaproximativ RS. 65.000

Sweta Singh Soț

Cine este soțul lui Sweta Singh? Este căsătorită cu Sanket Kotkar, de profesie inginer software. Lucrează la un CNM din India și are peste 20 de ani de experiență. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut.

Salariu Sweta Singh

Care este salariul lui Sweta Singh? Ca și în 2020, salariul ei este estimat în jurul valorii de RS. 65.000. Principala sa sursă de venit este cariera de jurnalist.

Cariera Sweta Singh

În timpul facultății, și-a lansat cariera în media. Ea are mai multe linii secundare la numele ei în Times of India, Patna și Hindustan Times, Patna înainte de a trece la mass-media electronică în 1998. Emisiunea ei Sourav ka Sixer a câștigat premiul pentru cel mai bun program sportiv de către Federația de Jurnalism Sportiv din India (SJFI) în 2005 De asemenea, a făcut apariții în unele filme, precum Chak De! India și Chakravyuh ca prezentator de știri Aaj Tak. Singh a susținut, de asemenea, emisiunea Istoria Patliputrei în timpul alegerilor din 2015 pentru Adunarea Legislativă din Bihar.

Fapte despre Sweta Singh

  1. Soțul ei Sanket s-a născut și a crescut în Noida, Maharastra, iar acum locuiește în Mumbai.
  2. Ea ar fi apărat guvernul și a dat vina pe armata indiană pentru ciocnirea din 16 iunie 2020 dintre soldații chinezi și indieni de-a lungul Liniei de Control Actual (LAC), care a lăsat 20 de soldați indieni, precum și mai multe trupe chineze morți.
  3. A lucrat pentru Zee News și Sahara, înainte de a se alătura lui Aaj Tak în 2002.
  4. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.
  6. Ea crede în: „Viața devine mai ușoară și mai frumoasă atunci când putem vedea binele la ceilalți oameni”.

Citește și: Niharika Acharya (jurnalist) Valoare netă, iubit, Bio, Wiki, vârstă, înălțime, greutate, educație, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found