Wayne Goss (Make-Up Artist) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Wayne Goss este un cunoscut artist de machiaj englez, personalitate YouTube și antreprenor. El a susținut celebritatea pentru canalul său „Wayne Goss” de pe YouTube. Mai mult, el este, de asemenea, creatorul și proprietarul liniei de perii de machiaj omonime lansată în septembrie 2013. Principalul canal YouTube al lui Goss a avut peste 3,75 milioane de abonați și a avut 493 de milioane de vizualizări, din decembrie 2019. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wayne Wikipedia lui Goss, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Măsurările corpului, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre el.

Wayne Goss Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Wayne Goss? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 67 kg sau 137 lbs. Are ochi cenușii și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Wayne Goss Age

Câți ani are Wayne Goss? Ziua lui de naștere cade pe 4 martie 1978. În prezent, are 42 de ani. Semnul său zodiacal este Pești. S-a născut în Anglia. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui său este Alan, iar mama, Bernie Goss.

Citește și: Sophie Fergi (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Wayne Goss Wikipedia

Wayne GossWiki / Bio
Nume realWayne Alan Goss
PoreclăWayne Goss
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă42 de ani
Zi de nastere4 martie 1978
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiPești
Naţionalitatebritanic
SexualitateGay
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 67 Kg (137 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorGri
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Prietena Wayne Goss

Cine este iubita lui Wayne Goss? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Coby Cotton (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Familie, Valoare netă, Date

Cariera Wayne Goss

Wayne Goss a început ca autodidact, citind cărți de machiaj. Goss a început să publice videoclipuri pe YouTube sub numele de utilizator Gossmakeupartist în 2009. A semnat cu rețelele multi-canal de pe YouTube, Kin Community, din 2013. În 2012, Goss a stabilit cel de-al doilea său canal YouTube, Gossmakeupchat.

Wayne Goss Net Worth

Care este valoarea netă a Wayne Goss? În septembrie 2013, în parteneriat cu Beautylish, un site de comerț electronic bazat pe coasta de vest, Goss și-a lansat propria linie de pensule de machiaj și prima sa colecție. În septembrie 2015, Goss a anunțat pe canalul său YouTube și conturile sale de socializare lansarea „Brow Set”. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Wayne Goss

  1. Linia de modă Wayne Goss a fost nominalizată la Cea mai bună perie de machiaj la premiile Readers ’Choice Awards 2014 organizate de blogul de frumusețe Temptalia.
  2. Are mai mult de 3,8 milioane de abonați la canalul său.
  3. Goss a spus că a început ca autodidact, citind cărți de machiaj scrise de artiștii contemporani Way Bandy și Kevyn Aucoin.
  4. De asemenea, are un fan imens care urmărește contul său de Instagram.
  5. Goss se identifică drept gay.

Citește și: Garrett Hilbert (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Familie, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found