Stunna 4 Vegas (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Stunna 4 Vegas este un rapper și compozitor american. El a renumit la staruri pentru single-urile sale "Animal", în care au participat colegii rapper DaBaby, și "Up The Smoke" cu Offset. În afară de acesta, el este foarte activ pe platformele de socializare și are milioane de adepți acolo. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, prietena, copiii, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Stunna 4 Vegas!

Stunna 4 Vegas Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Stunna 4 Vegas? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Stunna 4 Vegas este estimată la 5 picioare 11 inci. De asemenea, a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 75 kg. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Stunna 4 Vegas Age

Câți ani are Stunna 4 Vegas? Ziua lui de naștere cade pe 1 ianuarie 1996. Are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut în Carolina de Nord. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Nipsey Hussle (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauză de moarte, Soție, Valoare netă, Copii, Familie, Fapte

Stunna 4 Vegas Wiki

Stunna 4 VegasWiki / Bio
Nume realKhalik Antonio Caldwell
PoreclăStunna 4 Vegas
Faimos caRapper, compozitor
Vârstă25 de ani
Zi de nastere1 ianuarie 1996
Locul naşteriiCarolina de Nord
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 11 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 75 Kg (165 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
Fiule1
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Stunna 4 Vegas Girlfriend

Cine este iubita lui Stunna 4 Vegas? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Stunna 4 Vegas este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Mai mult, este binecuvântat cu un fiu.

Stunna-4-Vegas-age-starsgab

Citește și: Jay Critch (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Familia, Carieră, Fapte

Stunna 4 Vegas Net Worth

Cât costă valoarea netă a Stunna 4 Vegas? Cariera în social media este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD). În plus, piesa sa „Animal” a fost lansată pe eticheta South Coast Music Group LLC. Videoclipul muzical a devenit senzație pe internet.

Stunna 4 Vegas Fapte

  1. Stunna 4 Vegas a lansat piesa „Animal”, care o prezenta pe colegul său rapper din Carolina de Nord DaBaby, în septembrie 2018.
  2. În mai 2019, Caldwell a semnat cu Interscope Records.
  3. În februarie 2020, Caldwell a câștigat primul său single Billboard-charting ca artist principal și cel de-al doilea single al său în top, cu „Go Stupid”.
  4. În noiembrie 2020, Caldwell a lansat al treilea album de studio, Welcome to 4 Vegas.
  5. Are un imens fan care își urmărește platformele de socializare.

Citește și: SmokePurpp (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Familia, Cariera, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found