Ivana Trump (fosta soție a lui Donald Trump) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Ivana Trump este o antreprenoră americană, socialistă, model de modă și doamnă de afaceri. Este cel mai bine recunoscută ca fostă soție a lui Donald Trump. Pe lângă aceasta, ea a fost, de asemenea, un model de blană și schiță olimpică înainte de a se căsători cu Trump. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Ivana Trump Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Ivana Trump? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Ivana Trump Bio, Age & Family

Câți ani are Ivana Trump? Ziua ei de naștere cade pe 20 februarie 1949. Are 71 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești. S-a născut în Zlin, Republica Cehă. Tatăl ei ceh era inginer electric și mama ei austriacă lucra ca operator de telefonie. Tatăl ei i-a încurajat talentul la schi, practică pe care a început-o la vârsta de patru ani. După ce a dezvoltat abilități ca schioră, s-a alăturat echipei naționale de schi junior, care i-a oferit oportunitatea de a călători dincolo de granițele comuniste din epoca sovietică a ceea ce era atunci Republica Socialistă Cehoslovacă. Conform calificărilor sale educaționale, a urmat cursurile Universității Charles din Praga și a obținut o diplomă de master în educație fizică în 1972.

Citește și: Barron Trump (Fiul lui Donald Trump) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Educație, Familie, Valoare netă, Fapte

Ivana TrumpWiki / Bio
Nume realIvana Marie Trump
PoreclăIvana Trump
Faimos caAntreprenor, Socialist,

Fotomodel

Vârstă71 de ani
Zi de nastere20 februarie 1949
Locul naşteriiZlin, Republica Cehă
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copii1. Donald Trump Jr.

2. Ivanka Trump

3. Eric Trump

Soț / Soție1. Donald Trump

2. Alfred Winklmayr

3. Riccardo Mazzucchelli

4. Rossano Rubicondi

Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Ivana Trump Soț

Cine este soțul Ivanei Trump? S-a căsătorit prima dată cu Trump în 1977. Cuplul este binecuvântat cu trei copii numiți, Donald John Jr., Ivanka Marie și Eric Frederick. Ea și Trump au divorțat în 1992. De asemenea, a fost căsătorită cu Alfred Winklmayr din 1971 până în 1976 și cu Riccardo Mazzucchelli din 1995 până în 1997. În 2008, s-a căsătorit cu Rossano Rubicondi.

Citește și: Ivanka Trump (Fiica lui Donald Trump) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Copii, Fapte

Valoarea netă a Ivanei Trump

Care este valoarea netă a Ivanei Trump? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Este un afiș frecvent pe Instagram, unde are peste 1,3 milioane de adepți. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi. Postările ei de pe Instagram au inclus frecvent fotografii ale sale cu prieteni sau cu descendenți ai părinților sau bunicilor celebri.

Ivana Trump Carieră

Ivana Trump își conduce linia de îmbrăcăminte, bijuterii de modă și produse de înfrumusețare care au fost vândute prin intermediul canalelor de televiziune, inclusiv Home Shopping Network și QVC London. În 1995, ea a prezidat Casa Ivanei, o companie de modă și parfumuri, cu un showroom situat pe Park Avenue din New York.

Fapte despre Ivana Trump

  1. În 1998, ea a urmărit interese comerciale în Croația, care a inclus achiziționarea a 33% din cel de-al doilea cel mai mare ziar cotidian al țării.
  2. În 2004, dezvoltarea Bentley Bay, marca Ivana, din Miami, Florida, a făcut faliment.
  3. În 2005, Trump a fost implicat în mai multe proiecte de condominii propuse, printre care Ivana Las Vegas, niciodată construită.
  4. În 2010, a dat în judecată compania finlandeză de modă, Ivana Helsinki, acuzând-o că vinde îmbrăcăminte pentru femei care îi încorpora numele fără permisiune.
  5. În 2010, Trump a apărut în versiunea din Marea Britanie a Celebrity Big Brother.

Citește și: Tiffany Trump (Fiica lui Donald Trump) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte