Ken Purcell (Antrenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Date

Ken Purcell este un antrenor american care se ocupă de atletism la liceu de mai bine de patruzeci de ani. A fost antrenor principal și director executiv de atletism. Purcell și-a încheiat cariera cu 12 inele, nouă inele de campionat, două inele de sală de onoare și un inel THSCA All-Star. Are ani de experiență profesională în fotbal. Într-adevăr, el a fost pe deplin apreciat de jucătorii din echipă încă din cariera sa de antrenor. El a publicat, de asemenea, o carte de inspirație intitulată Tot ce trebuie să știu Am învățat de la antrenorul meu de fotbal din liceul din Texas: un manual de înțelepciune pentru părinți, tineri și Da, chiar antrenori! pe 7 august 2017. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el de Ken Purcell!

Ken Purcell Age

Câți ani are Ken Purcell? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. Probabil că are peste 60 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Ken Purcell Înălțime și greutate

Cât de înalt este Ken Purcell? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Ken Purcell este estimată la 6 picioare și 2 inci. De asemenea, el a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 65 kg. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Wiki Ken Purcell

Ken PurcellWiki / Bio
Nume realKen Purcell
PoreclăKen
Faimos caAntrenor
VârstăÎn vârstă de 60 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 65 kg (132 lbs)
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
Soția / soțiaN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Soția Ken Purcell

Cine este soția lui Ken Purcell? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Ken Purcell este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire.

Ken Purcell Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Ken Purcell? Cariera sportivă este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 300.000 USD (USD).

Fapte Ken Purcell

  1. Ken Purcell s-a născut în Dalhart, Texas.
  2. Purcell a fost implicat în atletismul de liceu de peste 40 de ani ca antrenor principal de fotbal și director executiv de atletism.
  3. A antrenat în Tahoka, Plano, Allen și Denton.
  4. A fost introdus în „Sala de onoare” a directorilor sportivi ai liceului din Texas în 2009.
  5. Și-a încheiat cariera cu 12 inele, nouă inele de campionat, două inele de sală de onoare și un inel THSCA All-Star.
  6. După pensionare, Purcell a fost recrutat pentru a face „Fox Football Friday” de Fox Sports SW.

Citește și: Bill Belichick (Antrenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Fapte