Romeo Beckham (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Romeo Beckham este o vedetă britanică Instagram și o vedetă TikTok, care este, de asemenea, populară pe alte câteva platforme de socializare. Este cel mai bine recunoscut ca fiul vedetei de fotbal David Beckham și a fostei artiste pop Victoria Beckham. Originar din Londra, Anglia, Romeo a crescut jucând baschet și a fost introdus în rețelele sociale de la o vârstă fragedă. La un moment dat, lucra șase zile pe săptămână înainte de a deveni o figură proeminentă pe internet. El este cel mai activ pe TikTok, pe care este un utilizator încoronat, cu peste un milion de fani și câteva milioane de inimi. Fiecare dintre postările sale de pe platformă adună mii de vizualizări. Videoclipurile sale sunt scurte schițe de comedie care abordează o varietate de subiecte, de la viața de zi cu zi la cultura pop. Hill este destul de popular și pe Instagram. El îl folosește în principal pentru a posta poze cu familia, prietenii și pisicile sale. . Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Părinții, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre Romeo Beckham!

Romeo Beckham Age

Câți ani are Romeo Beckham? Ziua lui de naștere cade pe 1 septembrie 2002. Are 18 ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut la Londra, Anglia. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

Romeo Beckham Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Romeo Beckham? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Romeo Beckham este estimată la 5 picioare și 7 inci. De asemenea, a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 55 Kg sau 121. Are ochi căprui închis și culoarea părului este blond.

Romeo-Beckham-vârstă

Citește și: Ashe Maree (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Romeo Beckham Wiki

Romeo BeckhamWiki / Bio
Nume realRomeo Beckham
PoreclăRomeo
Faimos caInstagram Star
Vârstă18 ani
Zi de nastere1 septembrie 2002
Locul naşteriiLondra, Anglia
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 7 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 39-28-38 inci
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaMia Regan
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Prietena Romeo Beckham

Cine este iubita lui Romeo Beckham? În prezent, se întâlnește cu Mia Regan. Anterior, s-a întâlnit cu starul Stranger Things, Millie Bobby Brown.

Valoarea netă a Romeo Beckham

Cât costă valoarea netă a lui Romeo Beckham? Era un băiat foarte normal în adolescență. A urmat școala, a jucat baschet și a fost activ pe rețelele de socializare. Mai târziu, a fost angajat pentru un loc de muncă în care trebuia să lucreze șase zile pe săptămână. A continuat să posteze în mod regulat pe rețelele de socializare și, cu timpul, a devenit mai popular ca influențator al rețelelor sociale. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Romeo-Beckham-net-worth

Citește și: Rae Lil Black (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Familia Romeo Beckham

Numele tatălui Romeo Beckham este David Beckham și mama numită, Victoria Beckham, fostă artistă pop. Are și frați. Are trei frați: Cruz, Brooklyn și Harper.

Fapte despre Romeo Beckham

  1. Romeo Beckham a trăit în Spania, Los Angeles și Anglia, în timp ce tatăl său juca fotbal profesionist.
  2. Este un comediant extrem de popular pe TikTok.
  3. Spre deosebire de majoritatea postărilor altor utilizatori ai aplicației, majoritatea videoclipurilor sale nu conțin spectacole în timp ce sincronizează buzele cu melodiile și dialogurile populare.
  4. În schimb, conținutul său amintește foarte mult de videoclipurile vechi Vine pentru care creatorii au trebuit să vină cu modalități inovatoare de a-și distra publicul în timp ce lucrează în limitele de șase secunde.
  5. Videoclipurile lui Romeo sunt și ele scurte.
  6. El folosește, de asemenea, o tehnică de editare a filmelor numită tăiere rapidă, care a fost o bază a videoclipurilor Vine.
  7. Fratele său Cruz este cel mai frecvent colaborator al său.
  8. Face apariții regulate pe videoclipurile sale.

Citește și: Kayleigh Swenson (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found