Dominic DeAngelis (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Date

Dominic DeAngelis este un actor, comediant, animator și antreprenor american. El a crescut la fața locului pentru canalul său YouTube DominicDeAngelis. Canalul său a fost inițial cunoscut sub numele de The KansascityStarz. În 2019, a debutat în realitate la The Reality House alături de Kristen McAtee. Are milioane de abonați sub canalul său. Încarcă frecvent conținut sub canalul său. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, vârsta, prietena, familia, cariera, valoarea netă a lui Dominic DeAngelis și multe altele despre el.

Dominic DeAngelis Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Youtuber Dominic DeAngelis? El stă pe o înălțime de 5 ft 10 in sau altfel 1,77 m sau 177 cm. Cântărește în jur de 66 kg sau 145 lbs. Măsurătorile corpului său sunt de 43-32-40 inci. Dimensiunea bicepsului său este de 21 inci. Are ochii negri și părul castaniu. Dimensiunea pantofului său este de 10 SUA.

Dominic DeAngelisWiki / Bio
Nume realDominic DeAngelis
PoreclăDominic
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă26 de ani
Zi de nastere19 august 1993
Locul naşteriiPhoenix, AZ
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 10 in (1,7 m)
Greutate66 Kg (145 lbs)
Statistici ale corpului43-32-40 inci
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 500.000 USD (USD)

Dominic DeAngelis Prietena

Cine este actuala iubită a lui Dominic DeAngelis? El nu a dat nicio perspectivă asupra vieții sale romantice. Este foarte concentrat pe cariera sa. Își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor. Este cool, dar în același timp este un fel de persoană secretă.

Dominic DeAngelis Bio, vârstă și familie

Ziua lui de naștere este pe 19 august 1993. În prezent, are 26 de ani. S-a născut în Phoenix, AZ. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele mamei și tatălui său nu sunt cunoscute în domeniul public. La o vârstă foarte mică de doi ani, s-a mutat la Kansas City, Misssouri, la vârsta de doi ani. Este singurul copil al părintelui său. În ceea ce privește calificările educaționale, este absolvent de liceu.

Dominic DeAngelis Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Dominic DeAngelis? El este un celebru star de socializare. În 2010, și-a lansat canalul YouTube. Primul său videoclip pe care l-a încărcat încărcând unul dintre primele sale videoclipuri pe care l-a intitulat „Sprint / Super Bowl Phone - A - Friend Michael Strahan”.

Cât costă valoarea netă a lui Dominic DeAngelis? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 500.000 de dolari (USD). De asemenea, își desfășoară propria linie de mărfuri, unde își vinde produsele interesante într-o gamă de prețuri accesibile.

Fapte despre Dominic DeAngelis

  • Are 1,2 milioane de abonați sub canalul său YouTube.
  • El este un foodie și iubește să încerce rețete noi.
  • Încarcă în principal farse și conținut alimentar sub canalul său.
  • De asemenea, el rulează singura sa pagină de fan, unde își încarcă conținutul exclusiv.
  • Biografia sa de pe YouTube scria „Comedian / Entertainer. Pur și simplu îmi place să îi fac pe oameni să zâmbească ”.
  • Biografia sa din magazinul de mărfuri citește: „Aici, la Swipe Up, conectăm fețele familiare de pe YouTube și Instagram cu masele oferind produse de înaltă calitate, unice. Creăm articole de îmbrăcăminte personalizate, originale și personalizate pe care știm că fanii le vor iubi și influențatorii vor fi mândri să le ofere. ”
  • Este și un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Justin Roberts (Youtuber) Vârstă, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Prietena, Afaceri, Valoare netă, Date