Lil Tecca (Cântăreață) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Cine este Lil Tecca? Numele său real este Tyler-Justin Anthony Sharpe. Născut în zona Queens din New York din imigranți jamaicani, Lil Tecca este un rapper, cântăreț și compozitor american. El a susținut că este celebru la lansarea single-ului său, Ransom. Single-ul său We Love You Tecca, a ajuns pe locul 4 în SUA Billboard 200. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki-ul lui Lil Tecca, Biografia, Înălțimea, Greutatea, Vârsta, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre el .

Lil Tecca Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lil Tecca? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi negri negri și păr negru și creț. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Lil Tecca Bio, Age & Family

Câți ani are Lil Tecca? Ziua lui de naștere cade pe 26 august 2002. În prezent, are 18 ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Queens, NY. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. A fost crescut în grădinile Springfield. Când avea 12 ani, și-a îndreptat atenția spre urmărirea unei cariere în muzică, conform calificărilor sale educaționale, a urmat liceul Lawrence. Este influențat de Michael Jackson, Coldplay, Eminem, Lil Wayne, Waka Flocka Flame, Meek Mill și Chief Keef.

Lil TeccaWiki / Bio
Nume realTyler-Justin Anthony Sharpe
PoreclăLil Tecca
Faimos caRapper, cântăreț
Vârstă18 ani
Zi de nastere26 august 2002
Locul naşteriiQueens, NY
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,79 m (5 ft 8 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaprox 39-30-37 inch
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 3 milioane USD (USD)

Lil Tecca Prietena

Cine este iubita lui Lil Tecca? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Lil Tecca Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Lil Tecca? A început să cânte în rap în clasa a șasea și a început să o ia mai în serios în aprilie 2017. Când avea 9 ani, Tecca și-a satisfăcut interesul pentru muzică rapind cu prietenii săi prin microfonul său de pe Xbox. Mai mult, după lansarea mai multor single-uri în 2020, Tecca a anunțat că albumul său de debut, Virgo World, va fi lansat pe 18 septembrie 2020. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Lil Tecca

  1. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.
  2. Este foarte activ pe platformele de socializare și îi place să interacționeze cu fanii săi.
  3. Prima sa piesă care a câștigat o oarecare popularitate, „tectri”.
  4. În anii de școală gimnazială, și-a pierdut interesul pentru baschet și s-a gândit să ia muzica mai în serios.
  5. Singurul său hit, „Ransom”, s-a scurs pe locul 4 în topul Billboard Hot 100 și a primit peste 500 de milioane de redări pe Spotify și peste 200 de milioane de vizionări pe YouTube.

Citește și: GloZell Green Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă: 15 fapte despre ea