Chribbleys (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Chribbleys mai cunoscut sub numele de Chrissy Chambers sau Chrissy Tiber. Este o cunoscută actriță și cântăreață americană. Ea face parte din cuplul / cuplul muzical cunoscut sub numele de Bria și Chrissy. Este populară pe YouTube ca parte a canalului BriaAndChrissy împreună cu partenerul ei Bria Kam. Canalul ei a acumulat până în prezent peste 850.000 de abonați. De asemenea, este activă pe TikTok și și-a început vocația de Tiktoker. A început cu înregistrări de sincronizare a buzelor și activități de dans. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Chribbleys.

Înălțimea, greutatea și măsurătorile Chribbleys

Cât de înaltă este Chribbleys? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,64 m sau 164 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Chribbleys? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Vârsta Chribbleys

Câți ani are Chribbleys? Ziua ei de naștere cade pe 5 octombrie 1990. Are 30 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Clinton, MS. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are două surori pe nume Shelley și Kimberly. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Adande Thorne (Youtuber) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte

Wiki Chribbleys

ChribbleysWiki / Bio
Nume realChrissy Chambers
PoreclăChribbleys, Chrissy Tiber
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastereClinton, MS
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,64 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieBria
Valoarea netăaproximativ 50 K USD (USD)

Soț Chribbleys

Cine este soțul lui Chribbleys? Este căsătorită cu un tip pe nume Bria. S-au căsătorit în 2018 aprilie. Mai mult, cuplul nu este încă binecuvântat cu niciun copil. Se bucură de viața lor fericită de nuntă în Los Angeles, California.

Citește și: Annie Grace (Youtuber) Vârstă, Wiki, Bio, Prieten, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Carieră, Familie, Fapte

Chribbleys Career & Net Worth

Care este valoarea netă a Chribbleys? Cariera online este principala sa sursă de venit. La o vârstă fragedă, Chribbleys a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talent cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 50 K USD (USD).

Fapte Chribbleys

  1. Chribbleys a lucrat la reclame pentru mărci precum Proactiv și Cartoon network și a fost prezentat în filmul Plus One.
  2. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  3. Este un iubitor de animale de companie avid.
  4. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  5. Albul este una dintre culorile ei preferate.

Citește și: JustJordan33 (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte