Charly Jordan (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Charly Jordan (născută pe 9 martie 1999) este un cunoscut model american, director creativ, DJ, YouTube Star, Lifestyle Blogger și Instagram Star cu sediul în Las Vegas, Nevada. Este, de asemenea, cunoscută pentru munca ei atât ca DJ, cât și ca regizor, după ce a realizat videoclipuri pentru festivaluri de muzică din întreaga lume, inclusiv Pal Norte, Electric Daisy Carnival și Coachella. Are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare. Ea a depășit peste 3 milioane + de adepți sub contul ei de Instagram, din mai 2020. Ea își prezintă în mod regulat imaginile fierbinți, curbate și seducătoare de acolo. În afară de toate acestea, ea a pozat și pentru mărci de renume precum Forever 21, Pura Vida și Revolve. Lucrează pentru „Smoke Roses” ca regizor. În plus, deține și firma Smoke Roses, care este un mic start-up. De asemenea, a colaborat cu „Club House”, care a adunat peste 250 de fani K în aplicația de partajare a imaginilor. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, cariera, familia, valoarea netă a Star Star Instagram și multe altele despre ea.

Charly Jordan Măsurători de vârstă, înălțime, greutate și corp

Cât de înaltă este Charly Jordan? Vârsta sa are 21 de ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare 9 cm înălțime. Cântărește în jur de 60 Kg. Măsurătorile corpului ei sunt de 33-25-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea 30 B. Are ochi alune și părul castaniu. Are o figură curbată, seducătoare și fierbinte. Este și o ciudată de fitness. Are pielea strălucitoare și strălucitoare. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA. Ea include legume sănătoase în regimul alimentar.

Wiki Charly Jordan

Bio / Wiki
Nume realCharly Jordan
PoreclăCharly
Născut9 martie 1999.

Vârstă21 de ani (începând cu 2020)
ProfesiePersonalitate YouTube, Instagram Star
Cunoscut pentruPeste 3,1 milioane de adepți sub

cont instagram, începând din mai 2020

Locul naşteriiLas Vegas, Nevada, SUA
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
Etniecaucazian
ZodiacPești
Reședința curentăLos Angeles, California, SUA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn centimetri- 175 cm

În metri- 1,75 m

În picioare inci- 5'9 '

GreutateÎn kilograme- 60 kg

În lire sterline- 132 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

33-25-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 B
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7 (SUA)
Tatuaje?da
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: (4)

Sora: (2)

Relaţie
Starea civilăNecăsătorit
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Iubit / ÎntâlnireRobert Graham
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Calificare
EducaţieAbsolvent
Favorită
Culoare preferataRoșu, galben și alb
Modelul preferatLinda Evangelista
Actrita preferataMonica Bellucci
Bucătăria preferatăThai
Vacanță preferată

Destinaţie

Miami
Hobby-uriCumpărături, călătorii și petreceri
Rețele sociale
Link-uri de socializareInstagram

Citește și: Paige Spiranac (Golfer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Iubitul Charly Jordan

Cine este iubitul lui Charly Jordan? Se întâlnește cu iubitul ei, numit „Robert Graham”. Duo-ul își partajează adesea imaginile pe conturile lor de Instagram. Relația lui Charly și Robert și-a înregistrat urcușurile și coborâșurile, la fel ca toate celelalte povești romantice. Dar lucrul bun al acestui cuplu este că folosesc obstacole în avantajul lor, ceea ce demonstrează de ce relația lor este la fel de puternică pe cât este. Conform istoricului său anterior de întâlniri, nu este cunoscut în domeniul public.

Charly Jordan Net Worth

Care este valoarea netă a lui Charly Jordan? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1 milion USD. Sursa ei principală de venit este canalul ei de pe YouTube. Ea promovează diferite mărci și câștigă și sponsorizări. Agenții de publicitate plătesc o anumită sumă de bani și pentru postările sale de pe Instagram. Ea taxează aproximativ sponsorizare între 5 și 7 USD. De asemenea, câștigă o sumă decentă de bani prin colaborarea cu diverse mărci precum: păr, fitness, costume de baie, îngrijire a pielii, modă, machiaj etc.

Valoarea netăAproximativ 1 milion de dolari

(Începând cu 2020)

Sursa primara

de venituri

Youtube
AprobăriAproximativ 5 USD - 7 000 USD
SalariuNecunoscut

Citește și: Adam Waheed (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Religie, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Citește și: Megan Rossee Lane (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Iubit, Întâlniri, Fapte

Charly Jordan Bio, Family & Early Life

Charly Jordan s-a născut pe 9 martie 1999 în Las Vegas, Nevada, SUA. Ea deține naționalitatea americană. Ea aparține etniei caucaziene. Când avea 3 ani, tatăl și mama ei au divorțat și s-au separat cu fiecare. Mai târziu, s-a mutat într-o altă casă unde a crescut cu alți șase frați mai mici. Are patru frați și două surori. Încă din copilărie, a fost foarte interesată de sport. La vârsta de 12 ani, a jucat și fotbal competitiv. Mai târziu, a devenit specializată în sprinting și obstacole. A concurat pe pistă timp de patru ani, în timpul școlii. Conform calificărilor sale educaționale, ea este bine educată.

Cariera lui Charly Jordan

Charly Jordan a fost foarte pasionată în lumea modelei și modei. Așadar, și-a lansat cariera în domeniul interpretării și modelării. Și-a crescut faima creându-și contul Instagram și acum este contul ei oficial. Are un imens fan care urmărește acolo pentru portrete de modele fierbinți, în mare parte în bikini. În afară de aceasta, ea conduce și propriul său canal youutbe, unde are peste 122.000 de abonați, începând din mai 2020. Ea și-a încărcat primul videoclip intitulat „TUTORIAL EASY GLOWY SUMMER MAKEUP TUTORIAL”. Cel mai vizionat și popular videoclip al ei de pe canalul ei este „50 Facts | Charly Jordan ”. De asemenea, a câștigat jocul Challengers, organizat de Logan Paul și Jake Paul, unul dintre cei mai cunoscuți YouTubers.

Citește și: Hannah Rylee (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Charly Jordan Fapte

  1. Are curbe impecabile.
  2. Începând din octombrie 2020, cea mai recentă fotografie a ei a devenit virală pe IG, acumulând peste 200.000 de aprecieri și 2.000 de comentarii într-o singură oră.
  3. Pare ridicol de fierbinte pe rețelele de socializare, a devenit tariful standard pentru Jordan.
  4. Este foarte activă pe platformele de socializare.
  5. De asemenea, a cernelit mai multe tatuaje pe părțile corpului.
  6. Modelul și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce ea a oferit niște arome înfocate pentru cameră.
  7. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  8. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  9. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
  10. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.

Citește și: KendallKyndall (Instagram Star) Prietena, Întâlniri, Valoare netă, Vârstă, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte