Rie McClenny (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Iubit, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Fiu, Fapte

Cine este Rie McClenny? Este producătoare de videoclipuri American Food pentru BuzzFeed Tasty, care publică conținut culinar pe contul său de Instagram thessessertsnob. Ea a strâns peste 330.000 de adepți acolo. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, Biografia, vârsta, iubitul, înălțimea, greutatea, familia, valoarea netă, fiul lui Rie McClenny și multe altele despre ea.

Rie McClenny Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Rie McClenny? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 68 Kg sau 149 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness.

Rie McClenny Age

Câți ani are Rie McClenny? Ziua ei de naștere cade pe 19 noiembrie 1980. În prezent, are 39 de ani. Ea deține naționalitatea japoneză și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion.

Rie McClennyWiki / Bio
Nume realRie McClenny
PoreclăRie
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă39 de ani
Zi de nastere19 noiembrie 1980
Locul naşteriiWashington DC
Semnul nașteriiJaponia
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 34-26-35 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiFiul: Hugo
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 3 milioane USD (USD)

Rie McClenny Boyfriend

Cine este actualul iubit al lui Rie McClenny? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale.

Rie McClenny Instagram

Ea este activă pe platformele de socializare și are un fan decent urmărind acolo. Contul ei de Instagram este plin de imaginile adorabile ale fiului ei. Verificați-l mai jos.

Vizualizați această postare pe Instagram

Mai este luna patrimoniului american din Asia Pacifică (#apahm)! Pentru a sărbători în aceste circumstanțe grele, rămân acasă cu acest băiețel în timp ce susțin inițiativele comunității locale, cum ar fi @golittletokyo și @theparksfinest, urmărind Never Have I Ever de @mindykaling ascultând @yoyoma cu Hugo, comandând @ _perilla.la ' Mâncarea coreeană pentru acest weekend și purtarea unui top frumos de către @kaaremvn în timp ce făceam această poză în curtea noastră. Sprijiniți-vă afacerile și restaurantele locale din Asia, donând bani sau comandând niște mâncăruri 🍱 Răspândiți dragostea nu urăște ❤️

O postare împărtășită de Rie McClenny (@thedessertsnob) pe 8 mai 2020 la 14:43 PDT

Rie McClenny Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Rie McClenny? A lucrat ca bucătar de linie la restaurantul Rustic Canyon din Los Angeles în 2014-2015 și apoi a lucrat la un alt restaurant din LA numit A.O.C. Ea a postat conținut culinar și pe un canal YouTube personal, auto-intitulat. A câștigat peste 450.000 de abonați. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

10 fapte despre Rie McClenny

  1. Wiki și Bio: Informațiile despre tată și mamă nu sunt cunoscute în domeniul public.
  2. Are și frați.
  3. Îi place să petreacă timp cu membrii familiei sale.
  4. S-a mutat din Japonia în New York în Los Angeles.
  5. Are și copii.
  6. Fiul ei Hugo s-a născut pe 19 martie 2020.
  7. Canalele YouTube spin-off ale BuzzFeed au inclus Boldly, Ladylike și Tasty.
  8. Este un iubitor de animale de companie avid.
  9. Albul este culoarea ei preferată.
  10. Are ochi și păr de culoare maro închis.

Citește și: Sydney Serena (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Familie, Iubit, Carieră, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Fapte