Kelsey Kreppel (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Kelsey Kreppel este o renumită influențatoare a rețelelor de socializare, care este populară în această generație pentru canalul său auto-intitulat YouTube, care orbeste de tot ce variază de la prăjituri exotice până la provocări hilarante. Un canal care a început cu intenția de a-l pregăti doar pe Pansino să-și pună personajul pe ecran, a continuat să redefinească obiectivele carierei doamnei. Nu știa cât de departe va ajunge canalul ei! Acum, cu diferite genuri de conținut - coacere, provocări, bricolaje și chiar jocuri, canalul ei Kelsey Kreppel găzduiește aproape 730 de abonați K + și a atras chiar peste un milion de vizualizări! Câștigând terenuri ca vedetă pe rețelele de socializare, știm cu siguranță că povestea ei de succes este simbolul muncii grele și va continua să inspire masele la un sfârșit! Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea.

Kelsey Kreppel Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Kelsey Kreppel? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,64 m sau 164 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Kelsey Kreppel Age

Câți ani are Kelsey Kreppel? Ziua ei de naștere cade pe 24 septembrie 1993. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Los Angeles, CA. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Matt D’Avella (YouTuber) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Kelsey Kreppel Wikipedia

Kelsey KreppelWiki / Bio
Nume realKelsey Kreppel
PoreclăKelsey
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă27 de ani
Zi de nastere24 septembrie 1993
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,64 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleCody Ko
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Iubitul lui Kelsey Kreppel

Cine este iubitul lui Kelsey Kreppel? Ea are o legătură romantică cu Cody Ko din 2017. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Kelsey Kreppel Net Worth

Care este valoarea netă a lui Kelsey Kreppel? Canalul YouTube este sursa ei principală de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Grace Mulgrew (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Kelsey Kreppel Carieră

Kelsey Kreppel l-ar face atât de mare pe social media! Încercând să urmeze o carieră la Hollywood, Rosanna și-a propus să găsească modalități care să o pregătească să se simtă mai confortabil în fața camerelor de luat vederi, ducându-o astfel să înceapă un canal YouTube. Făcând ceea ce știe cel mai bine ca fiind brutar, Rosanna și-a încărcat primul videoclip. În afară de preluarea spațiului YouTube ca artist DIY și chiar jucător! Intrând inițial în această lume YouTube ca o armată cu o singură femeie, ea are acum o echipă de peste șapte, inclusiv părinții și sora ei care servesc ca manageri și chiar filmează videoclipurile pentru Kelsey. În mai 2019, ea a postat o „Met Gala 2019 Fashion Review”.

Fapte Kelsey Kreppel

  1. Canalul lui Kelsey Kreppel oferă și DIY-uri și provocări, unde sora ei a devenit o față frecventă în emisiuni.
  2. Fiind jocurile video, SF-ul, benzile desenate și matematica, Kelsey a decis să creeze o carte de bucate în care rețetele se învârt în jurul tuturor lucrurilor tocilare.
  3. Kelsey Kreppel a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a împărtăși videoclipuri și talente cu publicul țintă.
  4. Are milioane de adepți sub contul ei Instaram.
  5. Albul este culoarea ei preferată.

Citește și: Connor Murphy (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found