Haley Pham (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Haley Pham este un guru american de fitness, Youtuber și personalitate socială. Ea își conduce canalul YouTube, unde are 2,3 milioane de abonați +. A început să danseze în jurul vârstei de unsprezece ani. Mai mult, contul ei de Instagram este împachetat cu imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. Are peste 1 milion de fani sub contul ei de Instagram. În afară de contul ei de Instagram, are și un fan imens care urmărește contul ei TikTok. Ea și-a început canalul YouTube sub numele sodapop738 în jurul vârstei de 12 ani. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietenul, Valoarea netă, Familia și multe altele despre Haley Pham.

Haley Pham Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Haley Pham? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Valoarea netă a lui Haley Pham

Care este valoarea netă a lui Haley Pham? Cariera socială este sursa ei principală de venit. Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Ca și în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Povestitorul tău (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Haley PhamWiki / Bio
Nume realHaley Pham
PoreclăHaley
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă19 ani
Zi de nastere5 decembrie 2000
Locul naşteriiAustin, TX
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleRyan Trahan (Angajat
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Prietenul lui Haley Pham

Cine este iubitul lui Haley Pham? Ea este logodită cu colegul său Youtuber Ryan Trahan la sfârșitul anului 2018. Ryan a propus în timp ce se aflau într-o călătorie rutieră. Au realizat o mână de videoclipuri împreună pe canalul lui Haley. De atunci au creat un canal de colaborare numit „The Tramphamily”. Videoclipurile lor populare includ cumpărăturile pentru o casă împreună, plecarea în vacanță și încercarea de antrenamente. Multe dintre videoclipurile lor prezintă câinele lor, Spock. S-au logodit în mai 2020. Conform istoricului său anterior de întâlniri, ea s-a întâlnit cu Gabe Chau.

Citește și: Ryan Trahan (YouTuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Haley Pham Fapte

 1. Este obsedată de încărcarea de imagini sub contul ei de Instagram.
 2. Este un iubitor de animale de companie avid.
 3. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 4. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 5. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 6. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
 7. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 8. Ea este singură în aceste momente.
 9. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 10. S-a alăturat Instagramului pentru divertisment ulterior, a devenit brusc virală.
 11. În ea „am primit din greșeală tik tok faimos ... ??” video, Haley discută cum a trecut de la 165.000 de adepți la 545.000 de adepți într-o lună.
 12. În ianuarie 2020, a lansat The Call Me Candid Podcast împreună cu colega vedetă a rețelelor sociale Lilly Ann.

Citește și: Tiana Wilson (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Carieră, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found