Christy Canyon (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Christy Canyon este o fostă actriță pensionară și o personalitate radio americană. Ea a susținut un angajat al AVN și XRCO Hall of Fame. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Christy Canyon.

Christy Canyon Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Christy Canyon? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 75 kg sau 165 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru. Care sunt măsurătorile corporale ale Christy Canyon? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-32-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Christy Canyon Age

Câți ani are Christy Canyon? Ziua ei de naștere cade pe 17 iunie 1966. Are 54 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în California, dintr-un tată armean-american și o mamă italo-americană. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Odessa Adlon (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Wiki Christy Canyon

Christy CanyonWiki / Bio
Nume realChristy Canyon
PoreclăChristy
Faimos caActriță, gazdă a emisiunii radio
Vârstă54 de ani
Zi de nastere17 iunie 1966
Locul naşteriiPasadena, CA
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 75 Kg (165 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-32-38 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii2
Soț / SoțieDivorțat
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Soțul Christy Canyon

Cine este soțul lui Christy Canyon? A fost căsătorită și divorțată de trei ori și este mama a doi copii adoptați. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut.

Citește și: Xea Myers (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Christy Canyon Net Worth

Cât costă valoarea netă a Christy Canyon? A jucat în peste 100 de filme pentru adulți. Ea a declarat că prima ei performanță pe ecran a fost alături de Ron Jeremy în „Swedish Erotica 57 din 1984. Valoarea ei netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Cariera Christy Canyon

Christy Canyon s-a retras de la spectacole în fața camerei de trei ori. Din 2005 până în martie 2011, a fost co-gazdă a emisiunii Playboy Radio de la Sirius XM Satellite Radio Night Calls. Canyon este retrasă din spectacole în filme pentru adulți și dans pe drum, dar are în continuare o carieră legată de adulți. În 2003, și-a publicat autobiografia, intitulată Lights, Camera, Sex. În noiembrie 2005, ea a apărut ca judecătoare în primul sezon al Jenna’s American Sex Star.

Christy Canyon Fapte

  1. Christy Canyon a câștigat mai multe premii de tip „cea mai bună performanță feminină” și este membru atât al XRCO, cât și al AVN Halls of Fame.
  2. Ea a fost verificată de trupa electronică engleză Orchestral Maneuvers in the Dark.
  3. A apărut și în fotografii pentru revista Penthouse și Swank.
  4. În autobiografia sa, Canyon a declarat că actorul porno Greg Rome s-a apropiat de ea în timp ce aștepta o plimbare la Hollywood și i-a spus că va fi un model fantastic.
  5. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Sasha Gray (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte