6lack (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Copii, Soție, Valoare netă: 10 fapte despre el

Cine este 6lack? Numele său real este Ricardo Valdez Valentine, Jr. Este un rapper, cântăreț și compozitor american. El este un rapper din sud, care a devenit senzație în 2016 odată cu lansarea single-ului său "PRBLMS". Este asociat cu colectivul creativ LVRN. A crescut în Atlanta, Georgia. A participat la Universitatea de Stat din Valdosta, dar a renunțat după ce a semnat un acord record în 2011. Reglați biografia și aflați mai multe despre 6lack’s Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Copii, Soție, Valoare netă și multe altele despre el.

6 Înălțime și greutate reduse

Cât de înaltă este 6lack? El se află la o înălțime de 5 ft 6 în înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. El este și un ciudat de fitness. Are ochi negri și păr negru.

6lipsăWiki / Bio
Nume realRicardo Valdez Valentine, Jr.
Poreclă6lipsă
Faimos caRapper
Vârstă28 de ani
Zi de nastere24 iunie 1992
Locul naşteriiBaltimore, MD
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in (1,67 m)
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Dimensiunea bicepsului19 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiSyx Rose Valentine
Soț / soțieNecunoscut
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

10 fapte despre 6lack

  1. S-a născut la 24 iunie 1992 în Baltimore, MD. În prezent, are 28 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.
  2. În ceea ce privește calificările educaționale, a urmat Universitatea de Stat din Valdosta, dar a renunțat după ce a semnat un acord record în 2011.
  3. Informațiile despre tată și mamă nu sunt cunoscute în domeniul public. Când era mic, s-a mutat la Atlanta, Georgia împreună cu părinții săi, în 1997.
  4. Are și frați. El este cel mai mare dintre 3 frați. Prima experiență de înregistrare a lui Valentine a fost când avea 4 ani, la studioul tatălui său.
  5. A început să rape la școala medie ca rapper de luptă și a fost implicat în multe bătălii în tinerețe, inclusiv împotriva rapperului Young Thug.
  6. A lansat în 2014 un remix al „Break from Toronto” al PARTYNEXTDOOR.
  7. El și Raury sunt amândoi cunoscuți pentru munca lor cu LVRN.
  8. Este un bărbat căsătorit. De fapt, rapperul priceput este și tată. În februarie 2017, 6lack a anunțat nașterea fiicei sale, Syx Rose Valentine.
  9. Muzica 6lack se concentrează sau se bazează frecvent pe relațiile personale și de afaceri, în special subiectul de suferință.
  10. El este activ pe platformele de socializare și are milioane de fani urmărind acolo.

Citește și: Lil Peep (Cântăreț) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauza morții, Tatuaj, Valoare netă, Carieră, Fapte