Trippie Redd (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Trippie Redd este un rapper, cântăreț și compozitor american. Multe dintre single-urile sale, precum „Taking a Walk” și „Topanga”, au fost incluse în lista Billboard Hot 100. Mai mult, el a lansat anterior proiecte mai scurte numite Beast Mode și Awakening My InnerBeast. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre Trippie Redd!

Trippie Redd Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Trippie Redd? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul blond și creț. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Trippie Redd Age

Câți ani are Trippie Redd? Ziua lui de naștere cade pe 18 iunie 1999. În prezent, are 21 de ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în Canton, OH. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. El a declarat că este de origine irlandeză, nativă americană și afro-americană.

Trippie ReddWiki / Bio
Nume realMichael Lamar White IV
PoreclăTrippie Redd
Faimos caCântăreaţă
Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Zi de nastere18 iunie 1999
Locul naşteriiCanton, OH
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiRoșu, verde și blond
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaAylek $
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 13 milioane USD (USD)

Trippie Redd Girlfriend

Cine este iubita lui Trippie Redd? A avut o relație on-off cu Aylek $. În 2019, a început să se întâlnească cu rapperul Coi Leray, dar cuplul s-a despărțit mai târziu.

Trippie Redd Net Worth

Care este valoarea netă a Trippie Redd? Primul său album de studio Life’s a Trip (2018) și al doilea album! (2019) ambii au ajuns în primii cinci ai Billboard 200, în timp ce al patrulea său mixtape A Love Letter to You 4 (2019) s-a situat în top. Valoarea sa netă este estimată la peste 13 milioane de dolari (USD).

Trippie Redd Carieră

Lil Wop l-a ajutat pe Trippie să înceapă cu un studio de înregistrări profesionist. În mai 2017, White și-a lansat mixtape-ul de debut, A Love Letter to You, cu single-ul principal „Love Scars”, care a primit peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube în câteva luni și peste 13 milioane pe SoundCloud. White a fost inclusă pe albumul 17 al XXXTentacion, pe piesa „Fuck Love”, care a atins numărul 28 pe Billboard Hot 100.

Citește și: Lil Skies (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Fiu, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Familia Trippie Redd

Numele real al lui Trippie Redd este Michael Lamar White IV. S-a născut Michael Lamar White IV în Canton, Ohio. Tatăl său, Michael Lamar White III, se afla în închisoare la momentul nașterii sale, iar mama sa, Tonya White, a fost lăsată să-l crească ca părinte singur. Are și frați. A crescut cu un frate mai mare cunoscut sub numele de Dirty Redd, care a murit într-un accident de mașină, și un frate mai mic care se numește Hippie Redd. Conform calificărilor sale educaționale, este absolvent de liceu.

Fapte Trippie Redd

  1. 6ix9ine l-a acuzat pe Redd că are relații sexuale cu colega ei de rapper Danielle Bregoli, cunoscută și sub numele de Bhad Bhabie, care este minoră.
  2. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute în domeniul public.
  3. Are și frați.
  4. A jucat fotbal la liceul Shasta.
  5. Este foarte activ pe platformele de socializare și îi place să interacționeze cu fanii săi.
  6. White a spus în martie 2017 că valorează 7 milioane de dolari și i-a cumpărat mamei sale o casă de 300.000 de dolari.
  7. Interesul său pentru muzică a început atunci când mama sa a jucat Ashanti, Beyoncé, Tupac și Nas în timp ce White crește.
  8. Ulterior a ascultat artiști precum T-Pain, KISS, Nirvana, Gucci Mane, Cute Is What We Aim For, Simple Plan, The Summer Set, Hit The Lights, Marilyn Manson și Lil Wayne.

Citește și: Lil Tecca (Cântăreață) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte