Whitney Simmons (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Date

Whitney Simmons este un american Youtuber, Instagram Star, Health vlogger și atlet din Fresno, CA. Ea a promovat rolul de vedetă pentru canalul ei de pe YouTube. A câștigat popularitate pentru că și-a încărcat călătoria de fitness sub canalul ei. Are milioane de abonați sub canalul ei. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram. Corpul ei este cel mai mare atu al ei.

Vârsta lui Whitney Simmons

Câți ani are Whitney Simmons? Are 27 de ani. Ziua ei de naștere cade pe 27 februarie 1993. Deține naționalitatea americană.

Înălțimea și greutatea lui Whitney Simmons

Cât de înaltă este youtuberul Whitney Simmons? Ea stă pe o înălțime de 5 picioare 6 inci înălțime sau altfel 1,6 m. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Ea aparține etniei mixte. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-24-37 țoli. Poartă o sutienă de mărimea de 33 C. Are ochi căprui închis și părul blond. Poartă un pantof cu mărimea de 6 SUA.

Iubitul lui Whitney Simmons

Cine este actualul iubit al lui Whitney Simmons? Este logodită cu Jordan Voth și a împărtășit acest nou prin contul ei de Instagram. De asemenea, ea a încărcat „Propunerea” sub canalul ei de YouTube.

Mai mult decât atât, ea nu a oferit nicio idee despre întâlnirile anterioare și viața romantică. Își ține viața trecută departe de mass-media. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este cunoscută în domeniul pubian.

Whitney Simmons Bio

Vedeta de Instagram Whitney s-a născut în Fresno, California și a crescut atât în ​​Arizona, cât și în Cincinnati, Ohio. Este foarte apropiată de membrii familiei sale. Încă din copilărie, a fost sportivă extrem de activă și pasionată de fitness. Tatăl și mama ei erau și ei în stare de fitness. Încă de la o vârstă fragedă, Whitney ar încuraja antrenamentul. S-a antrenat la sala de sport timp de aproximativ 11 ani. Corpul ei flexibil și condiționat o motivează să devină majoretă la facultate. În ceea ce privește educația, și-a făcut absolvirea din Utah. În timpul celui de-al doilea an de facultate, a fost foarte deprimată și a ieșit din echipa de lideri de veselie. Mai mult, are și frați. Are cinci frați. Ea este a doua cea mai în vârstă dintre cinci. Are frați pe nume Austin, Slade și Deacon și o soră pe nume E Claire.

Whitney Simmons Wiki

Nume realWhitney Simmons
Vârstă27 de ani
Zi de nastere27 februarie 1993
Înălţime1,67 m (5 ft 6 in)
Greutate55 kg (121 lb)
ProfesieYoutuber
IubituleSingur
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Valoarea netă$200,000
Locul nașteriiFresno, CA
Semnul nașteriiPești

Cariera lui Whitney Simmons

Cronologia carierei: A fost o gimnastă competitivă din clasa a II-a până la liceu. De asemenea, a fost majoretă și și-a înveselit primul an la Universitatea de Stat din Utah. Ea a depășit peste 3 milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Valoarea netă a lui Whitney Simmons

Care este valoarea netă a lui Whitney Simmons? Valoarea ei este estimată la aproximativ 200.000 de dolari. De asemenea, câștigă o sumă decentă de la agenții de publicitate și sponsori.

Fapte despre Whitney Simmons

  1. Este foarte activă pe platformele de socializare.
  2. Are milioane de utilizatori sub canalul ei de Instagram și YouTube.
  3. Este un iubitor de animale de companie avid.
  4. Este o ciudată de fitness.
  5. Canalul ei de YouTube ajută foarte mult la construirea carierei sale faimoase.
  6. A început să-și împărtășească progresele din viața de zi cu zi pe social media.
  7. A început inițial cu Instagram, apoi a trecut la YouTube.
  8. Rozul este culoarea ei preferată.
  9. Își petrece mult timp proiectând conținut de antrenament pentru femei sub canalul ei de YouTube.
  10. Îi place să muncească din greu abdominalele și să mănânce corect pentru a menține vizibilitatea musculară.

Citește și: Abby Roberts (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte