Kimmy Granger (actriță pentru adulți) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Kimmy Granger este o actriță și model american adult, cu sediul în Statele Unite. A lucrat pentru Mofos, Hustler, Gradul III, Nubile Films, Sticky Video, Team Skeet, Nubiles Porn, Reality Kings, New Sensations și North Pol Pol Enterprises. În afară de toate acestea, contul ei de Instagram este împachetat cu imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, familia și multe altele despre Kimmy Granger.

Kimmy Granger Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Kimmy Granger? Ea se află la o înălțime de 5 ft 1 în înălțime sau 1,52 m sau 152 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 34 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Kimmy Granger Age

Câți ani are Kimmy Granger? Ziua ei de naștere cade pe 18 mai 1995. Are 25 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în San Diego, California, Statele Unite.

Citește și: Angela White (actriță adultă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Kimmy GrangerWiki / Bio
Nume realKimmy Granger
PoreclăKimmy
Faimos caActriță adultă,

Social Media Star

Vârstă25 de ani
Zi de nastere18 mai 1995
Locul naşteriiSan Diego, California
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 1 in (1,52 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Prietenul lui Kimmy Granger

Cine este iubitul lui Kimmy Granger? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Kimmy Granger Net Worth

Care este valoarea netă a lui Kimmy Granger? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Addie Andrews (actriță pentru adulți) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Kimmy Granger Carieră

Kimmy a lucrat inițial ca o chelneriță de cocktail la clubul gentlemen’s Little Darlings din San Diego înainte de a deveni dansator la același club la vârsta de nouăsprezece ani. Granger a început să cânte pentru prima dată la un tarif hardcore explicit în Miami, Florida, în 2015.

Familia Kimmy Granger

Kimmy Granger s-a născut la 17 mai 1995 în San Diego, California. Granger a crescut în tot San Diego după ce părinții ei au divorțat și a fost gimnastă la școala medie. Mama ei era un model adult care făcea ședințe foto pentru mai multe reviste pentru bărbați. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Kimmy Granger Fapte

 1. Ea și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce servea niște priviri aburitoare pentru cameră.
 2. Este activă pe platformele de socializare.
 3. Este un iubitor de animale de companie avid.
 4. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 5. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 6. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 7. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
 8. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 9. Ea este singură în aceste momente.
 10. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 11. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 12. S-a aventurat în industria AV în 2015.

Citește și: Tyler Nixon (actor pentru adulți) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte