Kristen Tuff Scott (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Kristen Tuff Scott este o vedetă a realității și, de asemenea, ca influențator al rețelelor sociale, care este văzută influențând multe mii de oameni pe rețelele sociale. Este cunoscută mai ales pentru apariția în reality show-ul numit Insula Redneck sezonul 5. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Iubitul, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre ea a lui Kristen Tuff Scott.

Kristen Tuff Scott Age

Câți ani are Kristen Tuff Scott? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. În prezent, are 27 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Florida, Statele Unite.

Kristen Tuff Scott Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kristen Tuff Scott? Ea se află la o înălțime de 5 ft 9 în înălțime sau 1,80 m sau 180 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși aluni și are părul negru.

Kristen Tuff ScottWiki / Bio
Nume realKristen Tuff Scott
PoreclăKristen
Faimos caSteaua realității
Vârstă27 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 700.000 $ (USD)

Citește și: Honey Boo Boo (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Părinți, Fapte

Kristen Tuff Scott Boyfriend

Cine este iubitul lui Kristen Tuff Scott? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale.

Kristen Tuff Scott Net Worth

Care este valoarea netă a lui Kristen Tuff Scott? Ea a împărtășit selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 700.000 USD (USD).

Kristen Tuff Scott Carieră

După ce a apărut la reality show-ul, a câștigat multe mii de fani și adepți și astăzi este una dintre cele mai iubite influențatoare pe contul de socializare. De asemenea, a intrat în centrul atenției după lansarea jocului numit Pokémon GO.

Kristen Tuff Scott Fapte

  1. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați.
  2. Kristen a apărut în popularul serial AGT numit Redneck Island Sezonul 5.
  3. Este o doamnă încrezătoare și îndrăzneață.
  4. După ce a apărut în reality show-ul, a crescut la popularitate și a adunat mii de adepți pe platformele sale de socializare.
  5. De asemenea, a intrat în centrul atenției după lansarea jocului numit Pokémon GO.
  6. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.

Citește și: Chanel West Coast (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Valoare netă, Carieră, Fapte