Marshall White (Ron White Son) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Tată, Iubită, Valoare netă, Fapte

Marshall White este un copil celebru și antreprenor. Este bine cunoscut ca fiul comedianului american, actor și autor Ron White. Tatăl său Ron este cel mai bine cunoscut ca membru fondator al turneului de comedie Blue Collar. Poreclit „Tater Salad”, el este autorul cărții Am avut dreptul să rămân tăcut, dar nu am avut abilitatea, care a apărut pe lista best-seller-urilor din New York Times. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Tatăl, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre el!

Marshall White Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Marshall White? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Marshall White Age

Câți ani are Marshall White? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. În prezent, are probabil 35 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Jonathan Rosebanks Shulman (Anne Hathaway și Adam Shulman Son) Wiki, Bio, Vârstă, Familie, Fapte

Marshall WhiteWiki / Bio
Nume realMarshall White
PoreclăMarshall
Faimos caFiul lui Ron White
Vârstă35 de ani
Zi de nastereNecunoscut
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-29-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
IubitaSingur
TatăRonald Dee White
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 700.000 $ (USD)

Tatăl Marshall White

Marshall White este un copil faimos. Este fiul lui Ronald Dee White. White a fost căsătorit cu Lori Brice din 1981 până în 1993 și au avut un fiu, Marshall. Mai târziu, a fost căsătorit cu Barbara Dobbs din 2004 până în 2008. În 2013, s-a căsătorit cu cântăreața Margo Rey. În 2017, cei doi sunt separați. White a susținut că nu au fost niciodată căsătoriți legal. La 6 august 2019, o hotărâre a fost pronunțată în Curtea Superioară din L.A., unde un judecător s-a alăturat lui Rey și a declarat că cuplul se află într-o căsătorie de drept comun în conformitate cu legea din Texas.

Citește și: Benjamin Keough Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Carieră, Familie, Valoare netă, Date

Iubita Marshall White

Cine este iubita lui Marshall White? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Marshall White Net Worth

Care este valoarea netă a lui Marshall White? El aparține dintr-o familie bogată. Marshall nu a dezvăluit nimic despre cariera sa în domeniul public. Cel mai probabil, este antreprenor și scriitor. Mai mult, valoarea netă a tatălui său Ron White este calculată în jur de 5,7 milioane de dolari (USD).

Fapte Marshall White

  1. White, tatăl lui Marshall, a fost arestat sub acuzația de deținere de marijuana și droguri.
  2. Avionul privat al lui White ar fi purtat narcotice.
  3. El a fost găsit în posesia a 7/8 dintr-un gram de marijuana, pe care White l-a descris ulterior ca fiind „în afara marijuanei”.
  4. Marshall nu este activ pe platformele de socializare.
  5. Este foarte apropiat de mama și tatăl său.

Citește și: Agnes Storm Holch Povlsen Wiki, Biografie, Vârstă, Moartea fraților, Înălțimea, Familia, Valoarea netă, Cariera, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found