Eli Kay-Oliphant (Soțul Marina Squerciati) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Eli Kay-Oliphant este un avocat american cu sediul în Statele Unite. El are, de asemenea, implicarea sa în Institutul de Artă din Chicago. De-a lungul întregii sale cariere, a câștigat multe distincții și premii. Pe lângă aceasta, el este, de asemenea, mai bine cunoscut ca soțul Marina Squerciati. Este o actriță americană. În prezent apare ca obișnuită în Chicago P.D. în calitate de ofițer Kim Burgess. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el! Eli Kay-Oliphant!

Eli Kay-Oliphant Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Eli Kay-Oliphant? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Eli Kay-Oliphant Age

Câți ani are Eli Kay-Oliphant? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. Probabil are 40 de ani. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Jared Kushner (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Date

Eli Kay-Oliphant Wiki

Eli Kay-OliphantWiki / Bio
Nume realEli Kay-Oliphant
PoreclăEli Kay
Faimos caAvocat
Vârstă40 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiN / A
Soția / soțiaMarina Squerciati
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Familia Eli Kay-Oliphant

Numele tatălui și al mamei lui Eli Kay-Oliphant nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, a urmat Universitatea Northwestern în 2001. Ulterior, a absolvit Facultatea de Drept a Universității Emory, cu onoruri în 2005.

Citește și: Saygin Yalcin (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Soția Eli Kay-Oliphant

Cine este soția lui Eli Kay-Oliphant? Este căsătorit cu Marina Squerciati, în 2017. Duo erau prieteni la facultate. Cuplul datat cu câțiva ani înainte de căsătoria lor. Marina este o actriță americană, renumită pentru interpretarea din Gossip Girl. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu copii.

Eli Kay-Oliphant Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Eli Kay-Oliphant? Cariera sa de avocat este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 300.000 USD (USD).

Eli Kay-Oliphant Fapte

  1. Eli Kay-Oliphant a primit premii precum, editorul șef al revistei Emory Law, Premiul decanului Emory Law School pentru excelență în dreptul contractelor și dreptul corporativ.
  2. Și-a lansat activitatea profesională și juridică ca funcționar la Curtea de Apel din circuitul cinci.
  3. Fusese membru al Societății de Dezbatere din Nord-Vest.
  4. De asemenea, a lucrat la Chicago art Institute.
  5. Este membru al consiliului de administrație al Comisiei de dezbateri din Chicago și membru al consiliului de administrație al Evening Associates al Art Institute din Chicago.
  6. El nu este atât de activ pe platformele de socializare.
  7. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  8. Este și un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Rony Abovitz (Antreprenor) Valoare netă, Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Familie, Carieră, Fapte