Nord-Vest (Fiica lui Kim Kardashian) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Părinți, Familie, Valoare netă, Fapte

Cine este nord-vestul? Este mai bine cunoscută ca fiica lui Kim Kardashian și Kanye West. Paparazzi au pus mâna pe acest bebeluș, trimițând elicoptere pentru a-i lua poze. Când avea 2 ani, a început să apară mai frecvent în episoadele din Keeping Up with the Kardashians. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, familia, valoarea netă și multe alte fapte despre ea.

Înălțimea și greutatea nord-vestului

Cât de înalt este nord-vestul? Ea se află la o înălțime de aproximativ 2 ft înălțime. Cântărește în jur de 13 kg sau 28 lbs. Are ochi și păr negri.

Nord VestWiki / Bio
Nume realNord Vest
PoreclăNord
Faimos caSocial Media Star
VârstăÎn vârstă de 07 de ani
Zi de nastere15 iunie 2013
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 2 ft
Greutateaproximativ 13 kg (28 lbs)
Numele mameikim Kardashian
Numele tatăluiKanye West
FratiiSaint, Chicago
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului3,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăN / A

North West Bio, vârstă, părinți și familie

Câți ani are nord-vestul? Ziua ei de naștere cade pe 15 iunie 2013. În prezent, are 7 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Mama ei se numește Kim Kardashian. Mama ei a câștigat faima la Keeping Up with the Kardashians alături de surorile ei Khloe, Kourtney, Kylie și Kendall, fratele ei Rob, mama ei Kris și al doilea soț al mamei sale, Caitlyn. Ea a avut un succes extraordinar ca antreprenor, lansând linii de îmbrăcăminte și aplicații pentru smartphone-uri. În 2015, a fost numită una dintre cele mai influente 100 de persoane ale revistei Time. Numele tatălui ei este unul dintre cei mai bine vânduți artiști și cei mai premiați din toate timpurile, el a primit 21 de premii Grammy pe parcursul carierei sale muzicale. El a fost clasat pe locul 3 în topul producătorului deceniului în 2010 de Billboard. A primit laude pentru albume precum The College Dropout, Graduation, My Beautiful Dark Twisted Fantasy și Yeezus. Are și frați. Fratele ei mai mic, Saint, s-a născut pe 5 decembrie 2015. Părinții ei au primit mai târziu o fiică pe nume Chicago prin maternitate subrogată în ianuarie 2018 și un fiu pe nume Psalm prin maternitate subrogată în mai 2019.

Fapte despre Nord-Vest

  1. Părinții ei, Kim și Kanye, au anunțat că bebelușul era pe termen la sfârșitul anului 2012, părinții ei erau logodiți, dar nu erau căsătoriți când s-a născut.
  2. Bunica ei, Kris Jenner, a fost foarte implicată în creșterea ei, așa cum a fost cu ceilalți nepoți.
  3. Bunica ei este o vedetă de televiziune Reality, care a câștigat faima pentru că a apărut la Keeping Up with the Kardashians, The Talk și America’s Next Top Model.
  4. S-a căsătorit cu avocatul Robert Kardashian, care l-a apărat pe O.J. Simpson în timpul procesului său de crimă și și-a crescut copiii ca mamă la domiciliu.
  5. A apărut în serialele Kourtney și Khloé Take Miami și Kourtney și Kim Take New York.
  6. A avut patru copii cu Robert Kardashian, cu care s-a căsătorit în 1978.
  7. Apoi s-a căsătorit cu fosta campioană olimpică la decathlon, Caitlyn Jenner (cunoscută pe atunci sub numele de Bruce Jenner) în 1991, dar au divorțat în 2015.
  8. A început să se întâlnească cu Corey Gamble în 2014.
  9. De asemenea, a devenit managerul lui Kim Kardashian, ajutând-o să facă față unei cariere care a crescut dincolo de imaginația cea mai sălbatică a oricui.
  10. În afară de bunica ei, North West’s activează pe platformele de socializare și, de asemenea, pe conturile sale de Instagram administrate de mama ei Kim Kardashian.

Citește și: Gianna Bryant (Fiica lui Kobe Bryant) Wikipedia, Bio, Vârstă, Cauza morții, Mamă, Tată, Frați, Fapte