Ysah Cabrejas (Marlou Arizala Girlfriend) Wiki, Bio, Vârstă, Controversă, Iubit, Înălțime, Familie, Fapte

Ysah Cabrejas (născut în 1999) este o cunoscută personalitate celebră filipineză, cu sediul în Manila. Este mai cunoscută ca iubita lui Marlou Arizala. El a fost cunoscut în mod oficial sub numele de Xander Ford, care este o personalitate filipineză în social media și este cunoscut ca fost membru al trupei de băieți parodici Hasht5.

Vârstă, înălțime, greutate și statistici fizice

În prezent, vârsta lui Ysah Cabrejas are 21 de ani. Face statistici fizice perfecte. Statisticile corpului ei sunt de 34-26-35 inci și poartă o sutienă de mărimea de 32 B. Ea este, de asemenea, un ciudat de fitness și își oferă timp pentru exerciții cardio pentru a arde grăsime suplimentară din corpul ei. Ea urmează o rutină strictă de planificare a murdăriei pentru sănătatea ei. Ysah Cabrejas stă pe o înălțime de 5 picioare 2 inci și cântărește în jur de 55 de kilograme. În plus, are ochi negri fascinanți și păr negru.

Ysah Cabrejas Controversă

Personalitatea faimoasă filipineză Ysah Cabrejas și-a început viața amoroasă cu iubitul ei „Marlou Arizala” cu câțiva ani în urmă. Recent, pe 18 iunie 2020, ea s-a implicat într-o mare controversă după ce actorul și-a însoțit iubitul, Marlou Arizala, care a susținut că a abuzat-o în timp ce erau într-o relație.

Potrivit lui Ysah, Marlou a agresat-o sexual după ce relația lor romantică sa încheiat de câteva ori. În urma acuzațiilor dintr-o postare pe Facebook care are peste 168.000 de acțiuni la momentul scrierii, el a spus într-o postare pe Facebook, la 18 iunie 2020: „Scuze să lahat (pentru tot) Ysah”. El îi face acuzațiile despre modul în care Arizala a maltratat-o.

El a mai spus: „Ți-am dat totul, dar m-ai păcălit. Nu am vrut să vorbesc, dar este prea mult deja ”. În plus, Cabrejas a postat și o captură de ecran a chat-urilor lor când erau împreună pe contul ei de Facebook. În conservarea lor, ea a scris că el a etichetat-o ​​ca mincinoasă pentru că era o victimă.

Mai mult, ea și-a încărcat chiar și poze cu picioarele în care vânătăile și urmele tăiate erau clar vizibile. Mai mult, acuzațiile ei de viol și abuz au ieșit ca un șoc pentru mulți dintre fanii săi. Mulți dintre fani au început, de asemenea, să trolească Arizala comentând postările sale de pe Instagram și Facebook.

Iubitul lui Ysah Cabrejas

În prezent, nu este clar că se întâlnește cu Marlou Arizala sau nu? Pentru că, după această controversă, ambii nu au chef să-și ia relația la pasul următor. În plus, duo-ul se întâlnește de la doi ani. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este cunoscută în domeniul public.

Ysah Cabrejas Wiki

Wiki / Bio
Nume realYsah Cabrejas
PoreclăYsah
Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

1999
ControversăAcuzat de Marlou

viol și abuz fizic

ProfesiePersonalitate social media
Renumit pentruPrietena lui Marlou

Arizala (actor filipinez

Locul naşteriiGeneral Trias, Cavite, Filipine
NaţionalitateFilipinez
SexualitateDrept
Religiecreştin
GenFemeie
Etnieasiatic
ZodiacBerbec
Reședința curentăManila, Filipine
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'2 "

Centimetri: 157 cm

Metri: 1,57 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului7 (SUA)
Tatuaje?N / A
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 54.000 USD
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FrateFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Fost iubitNecunoscut
Iubitul actualMarlou Arizala
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul local
Favorită
Culoare preferataNegru
Actor favoritRobert De Niro
Bucătăria preferatăBucatarie italiana
Filmul preferatRegele Leu
Vacanță preferată

Destinaţie

Las Vegas
Hobby-uriCălătorii, cumpărături și lectură
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram

Ysah Cabrejas Bio & Family

Ysah Cabrejas s-a născut în 1999 în Filipine. Ea deține naționalitatea filipineză și aparține etniei mixte. Este foarte apropiată de mama ei și de tatăl ei care lucrează în prezent într-o mare companie cu sediul în Filipine. Are și frați. Are un frate și este o soră ale cărei nume nu sunt cunoscute. Începând cu educația, și-a finalizat studiile gimnaziale la unul dintre liceele locale și deține o diplomă de licență în arte.

Ysah Cabrejas Carieră și valoare netă

Vorbind despre cariera ei, după ce și-a absolvit facultatea, a început să lucreze în industria media. De asemenea, este destul de populară pe platformele de socializare precum Instagram, Facebook și Twitter, unde are un fan decent.

Cu toate acestea, este greu de estimat a lui Ysah Cabrejas valoarea netă pentru moment. Cu toate acestea, un lucru, cu care putem fi de acord cu toții, este faptul că popularitatea ei crește odată cu trecerea zilelor și se estimează că acest lucru va avea un efect semnificativ atât asupra salariului, cât și asupra valoarea netă. Și mai fascinant este că pasiunea în Ysah Cabrejas de a-și face cariera. Din această cauză, nu este de mirare că Ysah Cabrejas se ridică treptat la stele. Ca și în 2020, valoarea netă a lui Ysah Cabrejas este estimată la aproximativ 54.000 USD.

Citește și: Avani Gregg (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Ysah Cabrejas Fapte

  • Iubitul ei, Marlou Arizala, a fost, de asemenea, acuzat că a agresat și batjocorit în 2017 Kathryn Bernardo, care este, de asemenea, o actriță filipineză care a devenit cunoscută pentru rolul ei de Mara în serialul TV, Mara Clara.
  • Ysah este și un ciudat de fitness.
  • Îi place să călătorească.
  • Își încarcă în mod regulat imaginea fierbinte, curbată și sfâșietoare sub contul ei de Instagram.
  • Iubește ședințele foto și este o personalitate prietenoasă cu aparatele foto.
  • Când duo-ul era în relație, ea a susținut că a fost o vreme când s-a enervat pe ea pentru că nu voia să facă o baie împreună.
  • Una dintre imagini îi arăta piciorul cu zgârieturi și vânătăi, de asemenea. Ea a susținut: „Chiar dacă aș avea [menstruația mea] și chiar dacă nu aș vrea, atunci când am refuzat te-ai mânia, motiv pentru care am avut vânătăi pentru că m-ai forțat !!”
  • Ea a susținut și că el a blocat-o din propriul ei cont Instagram.
  • De fapt, ea a detaliat și ce se va întâmpla ori de câte ori va refuza să facă ceea ce el își dorea. Ea a scris: „Plângeam în fața ta, implorându-te să te oprești, că nu am vrut, dar tu nu ai ascultat. Mi-ai spus: „Atâta timp cât rămân însărcinată, chiar dacă mă părăsiți, sunt bine cu asta”. Esti prost?)".

Citește și: Chyler Leigh (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soț, Copii, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found