Nathaniel Berhow Saugus High Shooting Shooting: Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Fapte

Nathaniel Tennosuke Berhow este un student american. A venit în centrul atenției mass-media când a împușcat cinci colegi de școală, ucigând doi, înainte de a se sinucide. A fost găsit cu un pistol. Obișnuia să meargă la liceul William S. Hart Union. Acolo incidentul s-a întâmplat, spre sfârșitul perioadei 1 cursuri la liceul Saugus pe 14 noiembrie 2019, în timp ce unii elevi se aflau în curtea exterioară sau în quad, un elev cu pistol, identificat ca fiind Nathaniel Berhow, în vârstă de 16 ani. El de la școală a scos o pistolă din rucsac și a tras asupra colegilor de acolo. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Nathaniel Tennosuke Berhow și multe altele despre el!

Nathaniel Tennosuke Berhow Age

Câți ani avea Nathaniel Tennosuke Berhow? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. Mai mult, avea 16 ani, la moartea sa. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Nathaniel Tennosuke Berhow Înălțime și greutate

Cât de înalt era Nathaniel Tennosuke Berhow? Avea o înălțime de 5 ft 4 in sau 1,65 m sau 165 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Citește și: Tianna Arata (Black Lives Matter) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Taxe, Etnie, Naționalitate, Fapte

Nathaniel Tennosuke BerhowWiki / Bio
Nume realNathaniel Tennosuke

Berhow

PoreclăNathaniel Berhow
Faimos caPenal
Vârstă16 ani
Cauza morțiiSinucidere
Zi de nastereNecunoscut
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiNecunoscut
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubitaN / A
SoțulN / A
Valoarea netăN / A

Nathaniel Berhow Saugus High Shooting Shooting

La 14 noiembrie 2019, la liceul Saugus din Santa Clarita, California, Statele Unite, un elev cu pistol, identificat ca fiind Nathaniel Berhow, în vârstă de 16 ani, a împușcat cinci colegi de școală, ucigând doi, înainte de a se sinucide. Făptuitorul a fost identificat ca Nathaniel Tennosuke Berhow. El a efectuat împușcăturile la 16 ani. S-a împușcat în cap cu ultimul său glonț și a murit a doua zi într-un spital.

Citește și: Gypsy Rose Blanchard (Criminal) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Acum, Poveste, Crimă, Prieten, Documentar

Familia Nathaniel Tennosuke Berhow

Părinții lui Nathaniel Tennosuke Berhow au divorțat în 2016, iar Berhow a trăit cu mama și sora sa. Mai mulți studenți l-au descris pe Berhow ca pe un student liniștit care „părea unul dintre acei copii obișnuiți”. Berhow a fost un Boy Scout și un alergător junior de cross country la Saugus High School. Descris ca un student bun, Berhow urma o clasă de plasament avansat în istorie.

Nathaniel Tennosuke Berhow Fapte

  1. Poliția a documentat locul crimei folosind un scaner 3D.
  2. Școala a aranjat să fie curățată până pe 15 noiembrie.
  3. Părinții elevilor au felicitat școala pentru că au întreprins exerciții active de tragere și răspunsul acesteia în timpul acestui eveniment.
  4. Doi studenți, Gracie Anne Muehlberger, în vârstă de 15 ani, și Dominic Blackwell, în vârstă de 14 ani, au fost uciși.
  5. Două fete, în vârstă de 15 și 14 ani, și un băiat, în vârstă de 14 ani, au fost rănite.
  6. Patru studenți au fost spitalizați.
  7. În afară de faptul că sunt studenți la liceul Saugus, pistolarul și victimele sale nu ar avea nicio legătură personală cunoscută.

Citește și: Mark Riebe (Criminal) Wiki, Bio, Acum, Taxe, Omucideri, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Prision, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found