Joshua Bassett (Actor) Înălțime, Greutate, Wiki, Bio, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Joshua Bassett este un cunoscut actor și cântăreț american. El a susținut calitatea de star pentru rolul lui Ricky Bowen în High School Musical: The Musical: The Series. El a semnat cu compania de talente și divertisment United Talent Agency, precum și a semnat un contract de înregistrare cu Warner Records, în 2020. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește contul său de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre Joshua Bassett!

Joshua Bassett Înălțime și greutate

Cât de înalt este Joshua Bassett? El se află la o înălțime de 5 ft 9 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Joshua Bassett Bio, Age & Family

Câți ani are Joshua Bassett? Ziua lui de naștere cade pe 22 decembrie 2000. În prezent, are 19 ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut în Oceanside, CA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui său este Taylor, iar mama, Laura. Are și frați. Are cinci surori pe nume Ashley, Alison, Winter, Hannah și Claire. A fost școlarizat acasă.

Citește și: Nick Cannon (Actor) Wiki, Înălțime, Greutate, Vârstă, Bio, Soție, Fiică, Fiu, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Joshua BassettWiki / Bio
Nume realJoshua T. Bassett
PoreclăJoshua Bassett
Faimos caActor, Social Media Star
Vârstă19 ani
Zi de nastere22 decembrie 2000
Locul naşteriiOceanside, CA
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-29-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion USD (USD)

Prietena lui Joshua Bassett

Cine este iubita lui Joshua Bassett? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Diego Velazquez (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Joshua Bassett Carieră

Joshua Bassett a jucat rolul recurent al lui Aidan Peters în seria de televiziune Disney Channel Stuck in the Middle, în 2018. La vârsta de 17 ani, Bassett a fost distribuit în primul său rol principal în rolul lui Ricky Bowen, rolul principal masculin, în High School Musical: Muzicalul: Seria. El a lansat primul său single, „Common Sense”, pe platformele muzicale pe 3 aprilie 2020.

Joshua Bassett Net Worth

Care este valoarea netă a lui Joshua Bassett? Actoria este sursa ei de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 1 milion de dolari (USD).

Joshua Bassett Fapte

  1. Prima sa introducere în teatrul muzical a fost la vârsta de 8 ani.
  2. A fost într-o producție de teatru comunitar din High School Musical sub numele de J.V. Jock No. 2.
  3. De atunci, a jucat în peste 30 de producții muzicale.
  4. De asemenea, Bassett cântă și cântă la pian, chitară și tobe.
  5. Este cântăreț și chitarist care a scris piese precum „Common Sense”.
  6. A apărut și în emisiuni precum Lethal Weapon și Game Shakers.

Citește și: Jack Dylan Grazer (actor TV) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date